Erciyes Menkul Değerler’de 1994 yılı içerisinde yapılan denetim sonucunda Aracı Kurum’un yönetim kurulu üyeleri Suzan Baykal, Mehmet Adnan Mete, Ali Pamukçu, Oktay Bülent Şen ve Kevser Özder hakkında da Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğu hatırlatıldı.
http://arsiv.ntv.com.tr/news/97870.asp
arkadaşlar googleye suzan baykal erciyes yatırım menkul diye arama yaptırırsanız yukarıdaki bilgiler ortaya çıkıyor...dün bir yatırımcı arkadaş benimle paylaştı bunu...geçmişte şu anda berkosanın yatırımcı ilişkileri spk dan ceza almış...geçmişte kemal uzan ile çalışmış...hep o kadından şüpheleniyordum...
evet arkadaşlar ne yazık ki yönetime olan güvenimiz son bilanço oyunu ile bitti..elimdeki berkosanları artık inadına tutacağım...zaten dün borsa dışındaki sermayemin bir kısmını borsaya koydum...benim için berkosan al unut hissesi...bir gün elbette devran dönecek...hisse alırken patron faktörünün de çok önemli olduğunu bir kez daha anladık...geçmişte bir çok kişi patronun borsa ile ilgisi yok diyordu açıkçası ben de buna inanmıştım...ben bu hırsızlara rağmen inadına satmayacağım..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri