Sayfa 860/885 İlkİlk ... 360760810850858859860861862870 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 6,873 - 6,880 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Şayet bu mevzu Enis'in İspanya'dan şutlanmasıyla bağlantılı ise öyle hiç de ailevi bir sorun yok gibi durmuyor bana...Çünkü hemen sonrasında Sırbistan tarafından da haber geldi nitekim...Sayın Kazançkapısı toplantıda bu türden bir şey sezinlemediğini söylemişti ama bilemedim...Buraya takıldım kaldım resmen...Skumtech operasyonunun baş aktörü Gedik'ti...
    Toplantıda direkt babasına sordum bu durumu ama oğluna toz kondurmadı..avrupa’ya şirketi açan oğlum enis’tir gibi şeyler söyledi ..
    Bilançoyu kasti bozduklarına inanıyorum..
    Ben bunlara orada çok yüklendim dostum,yatırımcının hakkını aradım ve elimden geleni yaptım..
    Niyetleri başkaysa ne yapsan nafile..

2.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Toplantıda direkt babasına sordum bu durumu ama oğluna toz kondurmadı..avrupa’ya şirketi açan oğlum enis’tir gibi şeyler söyledi ..
    Ben bunlara orada çok yüklendim dostum,yatırımcının hakkını aradım ve elimden geleni yaptım..
    Ben de hisse fiyatını kasti olarak düşürdüklerine inanıyorum.

3. nedense genel kuruldan sonrada enes bey iyi şeyler dedi diye birşeyler anlatmıştın ben güveniyorum demiştin şimdide çok yüklendim diyorsun bu ne yaman çelişki üstelik x hesabından sattığını yazdın sabah birine meksadan 200k lot civarı belkide bofayı tetikledin iyice tam detaylı bakmadım gerçi ama satıp kaçtınız yine ve geçmiş günlerde meksadan al sat yaptığını da izledim trade ettiklerinizde oldu ama süslü yatırımcılık cümleleri bu işlerin neresinde peki ? gemiyi ilk kim terk ederdi şaşırtmadı

Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Şayet bu mevzu Enis'in İspanya'dan şutlanmasıyla bağlantılı ise öyle hiç de ailevi bir sorun yok gibi durmuyor bana...Çünkü hemen sonrasında Sırbistan tarafından da haber geldi nitekim...Sayın Kazançkapısı toplantıda bu türden bir şey sezinlemediğini söylemişti ama bilemedim...Buraya takıldım kaldım resmen...Skumtech operasyonunun baş aktörü Gedik'ti...
    Ben mantigimin gördüğünü söylüyorum..bu yapılanlar ky ve borsayı çok iyi tanıyan profesyonel birilerinden yardım aldıklarını gösteriyor...bu profesyonel de gedikten transfer ettikleri bayan yatırımcı ilişkileri olmalı..hatta sosyal medyada birilerine kötü algı yapmaları için maaş bile başladıklarını düşünüyorum..yoksa birileri ısrarla 24 saat forumlarda nöbet tutmazlardi...

Bunlar ne yazık ki profesyonel hırsız..geçmişte bilancoyu bozabilirler ve temelcileri kovabilirler dediğinde pek inanmamıştım...ama bu son gelen deneyimsiz bilancoda tam da bunu yaptılar...

5. Yine bilimsel takılayım:

Borsa ortamı non-lineer, irrasyonel, equilibrium içermeyen yani dengesi olmayan bir ortamdır.

BİST gibi borsalarda pratikte geçerli teori ise "Kendinizden daha salak birine mümkün mertebe yukarıdan mal kakalama" teorisidir yani bilimsel adıyla greater fool teorisi.

(Trendhound dan alıntıdır)

Forumlara faydalı bir bilgi edinirmiyim diye herkes giriyor. Ancak hiç kimsenin birbirinin iyiliğini istediğini sanmıyorum. Birilerine kaybettirecekler ki kendileri kazanacak. Çoğu kişinin zihniyeti bu..

6. aynen öyle birileri aylarca hisseyi aldıktan sonra ballı kaymaklı dedikleri şirketi şimdi gömüyor önceden eleştirenlere tahammül edemiyorlardı hiç bir teknik veriye dayanmadan temel ile hisse alıp şöyle iyi olacak böyle mükemmel olacak lotu az sermayesi az böyle şirketler bir daha borsaya gelmeyecek tamamen ilizyon başka birşey değil hazmedemedikleri için şimdi tüm uyaranlara maaşlı algıcı diye yaftalıyorlar madem temel yorumladınız içsel değeriniz neydi onuda yazan olmadı doyan kalkar emekli edecek zengin olacaz ne süslü cümleler değil mi ? hisse 55 lere giderken keyifler hoşe ama düşüşlerde ah ulan gedik ah ulan yatırımcı ilişkileri ne güzel analistlik bu be vay yalan dünya vay ölüm var ölüm !

İnsan hiçbirşeyle gelip herşeyin peşine koşar
    sonra HERŞEYİ BIRAKIP hiçbirşeyle gider

7. Bunlara iki tip insan lazım. Birincisi , hissenin hamallığını yapacak, yatay negatif giderken uzun süre taşıyacak. Sonradan da sabrı tükenip satacak insanlar.. İkincisi , zirvelerden hisseyi alacak insanlar.

8. Erciyes Menkul Değerler’de 1994 yılı içerisinde yapılan denetim sonucunda Aracı Kurum’un yönetim kurulu üyeleri Suzan Baykal, Mehmet Adnan Mete, Ali Pamukçu, Oktay Bülent Şen ve Kevser Özder hakkında da Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğu hatırlatıldı.

http://arsiv.ntv.com.tr/news/97870.asp

arkadaşlar googleye suzan baykal erciyes yatırım menkul diye arama yaptırırsanız yukarıdaki bilgiler ortaya çıkıyor...dün bir yatırımcı arkadaş benimle paylaştı bunu...geçmişte şu anda berkosanın yatırımcı ilişkileri spk dan ceza almış...geçmişte kemal uzan ile çalışmış...hep o kadından şüpheleniyordum...

evet arkadaşlar ne yazık ki yönetime olan güvenimiz son bilanço oyunu ile bitti..elimdeki berkosanları artık inadına tutacağım...zaten dün borsa dışındaki sermayemin bir kısmını borsaya koydum...benim için berkosan al unut hissesi...bir gün elbette devran dönecek...hisse alırken patron faktörünün de çok önemli olduğunu bir kez daha anladık...geçmişte bir çok kişi patronun borsa ile ilgisi yok diyordu açıkçası ben de buna inanmıştım...ben bu hırsızlara rağmen inadına satmayacağım..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 860/885 İlkİlk ... 360760810850858859860861862870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •