Sayfa 361/646 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon
Arama sonucu : 5168 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yakşamlar,
    Froto sayfasını okumuyorum son 3-4 gündür çünkü benim moral sıfır sıfır sıfır.
    Daha önce defalarca yazmıştım, hemen her gün veya 2 günde bir sat al yapıyordum. 910 lar civarı yine sattım, şerfsiz tahtacı bir sürdü yukarı gitti 970 lere.

Kaldım mı elimde 8 trilyor dolar nakitimle. Bi kaç gün bekledim geri gelir diye gelmedi. Sonra baktım böyle olmayacak 970 ler civarı al sata başladım. Ordan da bi topukladı 1.100 - 1.200 lere ve bu son 10-15 gün içinde portföy olarak büyümeme rağmen Froto'larımın %10'unu kaybettim.

Ben de kızdım her gün al sata başladım.

Artık şöyle yapıyorum, (rakam ve sayılar uydurmadır) 1 mn lira nakitimle örneğin 1.000 liradan 1.000 lot alıp fiyat 1.015 olunca 15.000 lira kazanmış oluyorum (15 lot parası) 985 lotu satıyorum ve portföyümde 15 lot Froto ve yine 1 mn lira nakitim olmuş oluyor.

Bu işlemi gün içinde 7-8 kere yapmaya çalışıyorum. Tekrar eski lot sayıma ulaşmak amacındayım, al sat, sat al çok riskli işler. Daha önce yaptığım sat al işlemlerinden kazandığım paralarla başka hisseleri biriktiriyorum, onları bozup Fort almak istemiyorum, kıssadan hisse Fortunuz varsa ve sat al yapacaksanız aç gözlülük edip tüm lotlarınızla bu işlemi yapmayın.
    eskiden %0,2 komisyon oranlı bankadaydın.
    demek ki aracaı kuruma geçmişsin..
    7-8 fazla ama haftada 20-25 giriyorsan komisyon a gidiyordur paralar..
    %10 froto kaybı bir şey değil..
    çabuk toplanır..
    hem de çok çabuk..

2.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yakşamlar,
    Froto sayfasını okumuyorum son 3-4 gündür çünkü benim moral sıfır sıfır sıfır.
    Daha önce defalarca yazmıştım, hemen her gün veya 2 günde bir sat al yapıyordum. 910 lar civarı yine sattım, şerfsiz tahtacı bir sürdü yukarı gitti 970 lere.

Kaldım mı elimde 8 trilyor dolar nakitimle. Bi kaç gün bekledim geri gelir diye gelmedi. Sonra baktım böyle olmayacak 970 ler civarı al sata başladım. Ordan da bi topukladı 1.100 - 1.200 lere ve bu son 10-15 gün içinde portföy olarak büyümeme rağmen Froto'larımın %10'unu kaybettim.

Ben de kızdım her gün al sata başladım.

Artık şöyle yapıyorum, (rakam ve sayılar uydurmadır) 1 mn lira nakitimle örneğin 1.000 liradan 1.000 lot alıp fiyat 1.015 olunca 15.000 lira kazanmış oluyorum (15 lot parası) 985 lotu satıyorum ve portföyümde 15 lot Froto ve yine 1 mn lira nakitim olmuş oluyor.

Bu işlemi gün içinde 7-8 kere yapmaya çalışıyorum. Tekrar eski lot sayıma ulaşmak amacındayım, al sat, sat al çok riskli işler. Daha önce yaptığım sat al işlemlerinden kazandığım paralarla başka hisseleri biriktiriyorum, onları bozup Fort almak istemiyorum, kıssadan hisse Fortunuz varsa ve sat al yapacaksanız aç gözlülük edip tüm lotlarınızla bu işlemi yapmayın.
    nasıl kıydın o lotlara ya :D ben kıyamıyorum .....lot arttırmak kar etmekten daha zor.. BİRİKTİRDİKLERİMDEN oluşan uzunlarıma asla dokunmam kısa çok cüzi bir lotla yaptığım dönemlerde çok başarılı olduğum söylenemez günlük al sat bana göre değil kurtlarLA tango kolay değil :D belki sende 1 -2 ki fırsat görürsem hareket düşünür ölçer biçerim o kadar ölçer biçerim ayrıntıya inerim ki ben ölçene kadar fırsat kaçar bu fırsatların kaçmasından hiç pişman olmadım pişman etmedi ford aldığıma hiç pişman etmedi fordda olsun tüpraşta olsun geçmişte ne zaman az buçuk satsam hep pişman etti o yüzden bıraktım :D sadece fantezi yapıyorum o kadar olsaydı nolurdu sorusuna cevap olarak
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

3. Teknik bakanlar mayıstaki 1249 u yok sayın...Önceki zirve 900 ler 16 ay önce görüldü....16 aydan beridir FROTO KONSOLİDASYON SÜRECİ yaşadı....

O 16 ay içinde bankallar %300-500 lük yükselişleri yaşadı.FROTO ise sadece %25 yükselmiş durumda ....

Akıllı olun ,babalar bankalardan tekrar İHRACAT YAPAN SANAYİİLERE dönmeye başladılar.....Burada da atbaşı FROTO .

Düzeltme olur ,şurdan satar burdan alırım diyenler malı satıp %5-10 hatta ve hatta %20 yukardan almak zorunda kalabilirler...

Endeks falan diyenler FROTO birçok analiste göre ENDEKS ÜZERİ kazaandıracak...Son 1.5 yılda endeks %70 yükseldi ama bankalar %300-500 ler yükseldi....

Frotoda da endeks 11 binlere yükselse 1600 tller ,12 binlerde 1900-2000 ler mümkün olabilir diyorum....

Yatırım tavsiyesi değildir

4.  Alıntı Originally Posted by Fenerborsa Yazıyı Oku
    Teknik bakanlar mayıstaki 1249 u yok sayın...Önceki zirve 900 ler 16 ay önce görüldü....16 aydan beridir FROTO KONSOLİDASYON SÜRECİ yaşadı....

O 16 ay içinde bankallar %300-500 lük yükselişleri yaşadı.FROTO ise sadece %25 yükselmiş durumda ....

Akıllı olun ,babalar bankalardan tekrar İHRACAT YAPAN SANAYİİLERE dönmeye başladılar.....Burada da atbaşı FROTO .

Düzeltme olur ,şurdan satar burdan alırım diyenler malı satıp %5-10 hatta ve hatta %20 yukardan almak zorunda kalabilirler...

Endeks falan diyenler FROTO birçok analiste göre ENDEKS ÜZERİ kazaandıracak...Son 1.5 yılda endeks %70 yükseldi ama bankalar %300-500 ler yükseldi....

Frotoda da endeks 11 binlere yükselse 1600 tller ,12 binlerde 1900-2000 ler mümkün olabilir diyorum....

Yatırım tavsiyesi değildir
    mantıklı..
    ihtimallerden belki en kuvvetlisi.
    2.grafik o idi zaten.
    biz aradaki danteli işleme derdindeyiz..kendi adıma...
    uzun bakmıyorum froto ya...
    fıtratını çözünce iyi para kazandırıyor...
    yatırımcısının gönlüne göre olsun..

5. Arkadaşlar RALLİ BAŞLADI .....

Hem de başlatan FROTO ......

Hadi hayırlı traşlar .....Eylül 2025 te 2000 tlleri konuşuruz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
    Son yıllardaki yükselişlere rağmen herşey hala enflasyonun gerisinde..... Kripto demeyin bence kripto tam bir lale olayı gibi olacak sonunda.... Şimdi karşı çıkan çok olacaktır ama sonunda herkes bir sandelye kaptığında birileri ayakta kalacak..hatta çoğunluk ayakta kalacak... Kısacası iyi hisselerden kıpırdamak ve ayrılmak enflasyon karşısında uzun vade en cengaver savaşçınızı dışarıya almanıza benzer.. Benden söylemesi..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. pullback yapar mı bilmem asla yatırım tavsiyesi değildir

Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Dudu o zor yıllarda tüpraş tan ayrıldı ama.
    Ben de o zaman teknik olarak orta vade trend takip ettiğim hisseler vardı.Uzun vade oluşturduklarım da vardı.
    Sonra hepsini ford a ekledim.

Tüpraş oldugu zaman da söylemiştim çatı enerjicşirketine dönmesi lazım diye döndüler.
    Ama temettüyü yüzde 50 ye dagıtımı düşürüp entek kısmını agresif büyütmesi lazım.
    Avrupa da buna müsait.Avrupa’ya adım attılar aslında ama yolun başındalar daha.
    Velhasıl ben sadece ford tayım.
    Payımı tutar temettümü alırım.
    Size de bol kazanç dilerim.
    Satmışınız sanırım Allah utandırmasın.
    Ytd
    Sagolun. Bir sure forda donmeyi dusunmuyorum.
    Zarari kurtarmayi da beklemiyordum , zayif bilanco , euro parite ve dandik temettu olaylarindan sonra.

Herkesin dilinde bir 15 kasim muhabbeti.

Bakalım çinliler geliyor mu gelmiyor mu

Teşvik belgesi resmi gazetede mi yayinlanacakmis.. onu mu bekliyorlarmis lansman icin.

Bir önümüzü görelim.

Sayfa 361/646 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •