Originally Posted by
Oralet_Osman
Arkadaşlar yakşamlar,
Froto sayfasını okumuyorum son 3-4 gündür çünkü benim moral sıfır sıfır sıfır.
Daha önce defalarca yazmıştım, hemen her gün veya 2 günde bir sat al yapıyordum. 910 lar civarı yine sattım, şerfsiz tahtacı bir sürdü yukarı gitti 970 lere.
Kaldım mı elimde 8 trilyor dolar nakitimle. Bi kaç gün bekledim geri gelir diye gelmedi. Sonra baktım böyle olmayacak 970 ler civarı al sata başladım. Ordan da bi topukladı 1.100 - 1.200 lere ve bu son 10-15 gün içinde portföy olarak büyümeme rağmen Froto'larımın %10'unu kaybettim.
Ben de kızdım her gün al sata başladım.
Artık şöyle yapıyorum, (rakam ve sayılar uydurmadır) 1 mn lira nakitimle örneğin 1.000 liradan 1.000 lot alıp fiyat 1.015 olunca 15.000 lira kazanmış oluyorum (15 lot parası) 985 lotu satıyorum ve portföyümde 15 lot Froto ve yine 1 mn lira nakitim olmuş oluyor.
Bu işlemi gün içinde 7-8 kere yapmaya çalışıyorum. Tekrar eski lot sayıma ulaşmak amacındayım, al sat, sat al çok riskli işler. Daha önce yaptığım sat al işlemlerinden kazandığım paralarla başka hisseleri biriktiriyorum, onları bozup Fort almak istemiyorum, kıssadan hisse Fortunuz varsa ve sat al yapacaksanız aç gözlülük edip tüm lotlarınızla bu işlemi yapmayın.
nasıl kıydın o lotlara ya :D ben kıyamıyorum .....lot arttırmak kar etmekten daha zor.. BİRİKTİRDİKLERİMDEN oluşan uzunlarıma asla dokunmam kısa çok cüzi bir lotla yaptığım dönemlerde çok başarılı olduğum söylenemez günlük al sat bana göre değil kurtlarLA tango kolay değil :D belki sende 1 -2 ki fırsat görürsem hareket düşünür ölçer biçerim o kadar ölçer biçerim ayrıntıya inerim ki ben ölçene kadar fırsat kaçar bu fırsatların kaçmasından hiç pişman olmadım pişman etmedi ford aldığıma hiç pişman etmedi fordda olsun tüpraşta olsun geçmişte ne zaman az buçuk satsam hep pişman etti o yüzden bıraktım :D sadece fantezi yapıyorum o kadar olsaydı nolurdu sorusuna cevap olarak
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri