beta sizi burda ilkkez görüyorum.şikayet etmek ne demek, acaba sistemin adamımısın?bana göre öylesin.adam düşüncelerini paylasıyor bence de haklı resmen soygun var.
faiz düşecek gyo lar uçacak..bu yaygarayla çoban 9300 üstünde bekliyor şuan..en ufak olumsuzda ilk bunlar satar..önceki koyunlar kaçtı diyorum ..yeni koyunlar aç karnını doyurmadan gelmeyecekler..doları 50 lerde görelim bakalım bizde alırıs gyo
Kimsenin adami değilim. Bu fikir paylaşımından ziyade telkinde bulunmak. Abka fikirlerini yazıyor Sindoma yazıyor. Fikirlerini paylasıyorlar. Doğru yönde olan parasını kazanır digeri zarar eder. Beni ilk defa görmeniz normal. Çok az yazıyorum. Bem sadece indanlar etkilenir diye yaziyorum. Yoksa beni ilgilendirmez. Bem buraya göre pozisyon zaten almam.
9300 9000 ...olursa buranın altı..en çok hangi sektör satacak bakalım..
Bir şeyi bir defa söylemek fikir belirtmektir ama sürekli ard arda flood yapmak bencede telkin ve yönlendirmeye benziyor. Önceden biri vardı adını unuttum o geldiğinde ne derse tersine giderdi borsa, sürekli ters algı yapıp sonra kaybolurdu bizde söylediğine göre ters hareket eder yönü tahmin ederdik. Şu an böyle bir belirti yok![]()
Yer İmleri