Sayfa 637/735 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687 ... SonSon
Arama sonucu : 5878 madde; 5,089 - 5,096 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Midas pahaliya dolar satiyor Nkolay a gore. Nkolay dan dolar alsak Midas a aktarmak istesek. Araci olarak Uption ve Vakifbank mi kullanmamiz gerekli ? Vakifbank dan Midasa dolar aktarmak icin Swift ucreti odemez miyiz ? Tesekkurler.
    Evet. Bildiğim kadarı ile Midas'ın Vakıfbank'ta hesabı var. Banka içi olduğu için ya ödemezsiniz ya da az bir şey talep edebilir Vakıfbank.

2. bir zamanlar adeta bir okul olan bu forum, whatsapp çıkınca sms olayının atıllaşması gibi şartlar gereği atıllaştı. çok değil, üç dört yıl önceleri ne kadar da hareketliydi ama şu an terk edilmiş bir köy gibi. çünkü x var. orada paylaşılıyor pek çok şey ama buradaki tadı vermiyor malesef. galiba yaşlanıyorum. teknoloji gelişiyor, hayat kolaylaşıyor ama eski tadı vermiyor yenilikler.

3.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bir zamanlar adeta bir okul olan bu forum, whatsapp çıkınca sms olayının atıllaşması gibi şartlar gereği atıllaştı. çok değil, üç dört yıl önceleri ne kadar da hareketliydi ama şu an terk edilmiş bir köy gibi. çünkü x var. orada paylaşılıyor pek çok şey ama buradaki tadı vermiyor malesef. galiba yaşlanıyorum. teknoloji gelişiyor, hayat kolaylaşıyor ama eski tadı vermiyor yenilikler.
    Buradaki bunaklardan birisi de benim. Twitter kullanmıyorum.Oraya da bakmak isterim. Yurtdışı yatırımları ile ilgileniyorum ve iyi gidiyor herşey. Parayı 30'a katladım diyebilirim. Yabancı forumlarla.

Twitter'da paylaşan insanların listesini nereden bulacağız? Takip ettiklerimiz arttıkça bize Twitter mi yenilerini gösterecek? Yoksa toplu olarak faydalı bulabileceğimiz insanların listesi var mı? Ve Twitter'da herşey bu forumdaki gibi uzun uzadıya mı tartışılıyor?

Teşekkürler!..

4. Talking

Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Buradaki bunaklardan birisi de benim. Twitter kullanmıyorum.Oraya da bakmak isterim. Yurtdışı yatırımları ile ilgileniyorum ve iyi gidiyor herşey. Parayı 30'a katladım diyebilirim. Yabancı forumlarla.

Twitter'da paylaşan insanların listesini nereden bulacağız? Takip ettiklerimiz arttıkça bize Twitter mi yenilerini gösterecek? Yoksa toplu olarak faydalı bulabileceğimiz insanların listesi var mı? Ve Twitter'da herşey bu forumdaki gibi uzun uzadıya mı tartışılıyor?

Teşekkürler!..
    x'te ki çakallar 30 a katladığın paranı 30 da 1 e indirirler asıl yabancı forumlardan tavsiye edebileceklerini buraya yaz ki bizler de faydalanalım.

5.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku

Teşekkürler!..
    Eminim herkes 30x'in hikayesini merak ediyordur, paylaşırsanız okumak isteriz

6.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku

Teşekkürler!..
    x'te hisse pazarlayan çakallardan uzak durmak gerekiyor. onun dışında fonlarla alakalı faydalı paylaşımlar yapan ekonomist2024, değişken portföyüm onur duygu, yancep_tr, fonturkey gibi sayfalar var ama buradaki tadı vermese de kısa ve faydalı x paylaşımları var.

7. Arbitman saklandığı delikten kafayı çıkarmış sonunda
    Skandalın unutulduğundan da tam emin değil demek ki yorumlar kapalı : )

https://x.com/erguntekgul

8.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Eminim herkes 30x'in hikayesini merak ediyordur, paylaşırsanız okumak isteriz
    Merhaba. 30 kat arışta dolar artışı da dahil. Yani dolar bazında parayı 4'e - 5'e katladım. Sadece sermaye piyasaları ile ilgilenmiyorum. Alternatif yatırımlarla da ilgileniyorum.

Sayfa 637/735 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •