Sayfa 723/1000 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    1 yol var..borsanın düşmeden çıkması için..AKM altın korumalı hesap..yastık altındaki altını hüpletebilirlerse borsa düşmeden çıkar..ama yapamazlar..o kadar da değil..KKM den avcunu yalayanlar altını vermez bunlara..geriye ne kaldı..DENGE...dolar ve altın ederini bulacak borsa ederine düşecek..
    Diyorsunuz ki dolar 60 olsun endeks te 5500 ... Yani 80 cent olması gereken borsa değeri...500/600 kişinin çalıştığı firmaların değerlerinin 20/30 milyon dolar falan olmasi.. Özeti bu mudur?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. hayır .. bu yılki olması gereken buydu..dolar için 60 tl doğru..bu endexte yani..ama dolar 35 tl de endex 5500 olmalıydı..geçmiş zaman..
    bundan sonrası dengelenmesi olacak..orta yolda buluşurlar belki..
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Diyorsunuz ki dolar 60 olsun endeks te 5500 ... Yani 80 cent olması gereken borsa değeri...500/600 kişinin çalıştığı firmaların değerlerinin 30 milyon dolar falan olmasi.. Özeti bu mudur?

3. bizim piyasa üçkağıtla işlediği için bu seferde dolar ve altın köpürecek borsayı dipten toplayacaklar..niye..çünkü sistem bu..dürüst değiller..

4. bizim piyasada şimdi potansiyel güç ne...DOLAR VE ALTIN..( borsaya göre yarı fiyatında)hah işte bunu kullanma vakti..başka para kazanma yolu kalmadı..özellikle büyük başlar burdaki karı almadan borsaya gelmezler..yok gyo lar yok yabancı alırsa şişmiş bankayı alır !! gibi yalanlarla borsada tepki yapılır ancak..

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bizim piyasada şimdi potansiyel güç ne...DOLAR VE ALTIN..hah işte bunu kullanma vakti..başka para kazanma yolu kalmadı..özellikle büyük başlar burdaki karı almadan borsaya gelmezler..
    Önerin ne peki? Gırtlak BIST te malda olan biri olarak bana vereceğin tavsiye nedir?

6. tavsiye yok öneri yok..beklentim bu..nedenini gayet açık ve mantıklı yazdım..her ihtimal var..belki borsa düşmez ama dolar ve altın dengeyi bulmak için çok daha yukarı çıkar..dolar ve altın çıkmadan borsa çıkamaz diyorum ben
    Önerin ne peki? Gırtlak BIST te malda olan biri olarak bana vereceğin tavsiye nedir?

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    tavsiye yok öneri yok..beklentim bu..nedenini gayet açık ve mantıklı yazdım..her ihtimal var..belki borsa düşmez ama dolar ve altın dengeyi bulmak için çok daha yukarı çıkar..
    Altın ve dolara dönmek gerekiyor diye anladım ben bunu.. her ihtimal diye birşey olmaz bu kadar yazının sonunda...

8. DENGE diyorum..mesela borsa düşmez dolar 60 tl olur dengedir..borsa 12 bin olur dolar potansiyeli 65 olur mesela..ama borsayı ucuza almak ister büyük başlar..bizim sistem hep böyle çalışmış..doldur boşalt..aynı spek kağıtları gibi ekonomimiz var..
    potansiyel nerde..ALTIN ve DOLAR da..haa o zaman borsayı en aşağı getireceklerki dolardan sonra burayı süpürsünler..niye böyle olmalı..çünkü saygı yok değer yok..üçkağıt var..çalmak var..hüpletmek var..kurnazlık var..
    Altın ve dolara dönmek gerekiyor diye anladım ben bunu.. her ihtimal diye birşey olmaz bu kadar yazının sonunda...

Sayfa 723/1000 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •