İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul
ykbnk dün deli gibi satıyorlardı şimdi tam tersi alıyorlar bizde ucundan tuttuk sabah verdik gitti gül gibi paralar.. yarın akşama verirler gibi tekrar 9100 lerde sansımı deneyecem bankalarda aksiyon geri kalanlar ölü
Her zaman dini şahsi emellerine alet edenler olmuştur.Bu CEMEL VAKASINDAN beri var(1350 sene önce).Ama onlara kızıp saçmalamanın anlamı yok.GÖNÜL BAYIRDAN AŞAĞI olunca böyle oluyor.
Geçenlerde bir resim gördüm.Adam cehennemde yanıyor.Bahanesi şu:''AMA TAYYİP BİZİ DİNDEN SOĞUTTU...''
Sekuler dünyada tonlarca hata -yanlış var ama hiç biri bizi bu dünyadan soğutmaz.İnanmak-inanmamak tamamen tercihtir ve kimse karışamaz ama ,YANLIŞ ÖRNEĞE BAKIP BUNU GEREKÇE GÖSTERMEYİ anlamak mümkün değil.
Bir de bu fotoğraf DİNLE alay etmektir...ve aynı zamanda hiç bir bilgileri olmadığını gösteriyor.
Ülkemizde herkesi İSLAMA GÖRE gömmek faşistliktir...Adam ''beni yakın diyor,ben asla inanmıyorum'' diyor..ama yine de cenaze namazı kılınıyor.
Baş açık-karma namaz olmaz...ha 2 ilahiyatcı(? ) bulurum,ben yaptım oldu der...
Bu ülkede son 100 yüzyılda her şeye fetva vereni bulabilirsiniz.
Son düzenleme : ABKA; 21-11-2024 saat: 16:02.
Cumayı bekle yemedim, çıktım ben emre hoca, yeter bereketli idi
Eşşek te üçlü dip yaptı hala nazlanıyor at arabası
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Kayıt altına alınsın abka dayucuğum
Hankisi ilk önce 25 taleye ulaşırsa yarışı o kazanır![]()
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri