ykbnk dün deli gibi satýyorlardý þimdi tam tersi alýyorlar bizde ucundan tuttuk sabah verdik gitti gül gibi paralar.. yarýn akþama verirler gibi tekrar 9100 lerde sansýmý deneyecem bankalarda aksiyon geri kalanlar ölü
Her zaman dini þahsi emellerine alet edenler olmuþtur.Bu CEMEL VAKASINDAN beri var(1350 sene önce).Ama onlara kýzýp saçmalamanýn anlamý yok.GÖNÜL BAYIRDAN AÞAÐI olunca böyle oluyor.
Geçenlerde bir resim gördüm.Adam cehennemde yanýyor.Bahanesi þu:''AMA TAYYÝP BÝZÝ DÝNDEN SOÐUTTU...''
Sekuler dünyada tonlarca hata -yanlýþ var ama hiç biri bizi bu dünyadan soðutmaz.Ýnanmak-inanmamak tamamen tercihtir ve kimse karýþamaz ama ,YANLIÞ ÖRNEÐE BAKIP BUNU GEREKÇE GÖSTERMEYÝ anlamak mümkün deðil.
Bir de bu fotoðraf DÝNLE alay etmektir...ve ayný zamanda hiç bir bilgileri olmadýðýný gösteriyor.
Ülkemizde herkesi ÝSLAMA GÖRE gömmek faþistliktir...Adam ''beni yakýn diyor,ben asla inanmýyorum'' diyor..ama yine de cenaze namazý kýlýnýyor.
Baþ açýk-karma namaz olmaz...ha 2 ilahiyatcý(? ) bulurum,ben yaptým oldu der...
Bu ülkede son 100 yüzyýlda her þeye fetva vereni bulabilirsiniz.
Son düzenleme : ABKA; 21-11-2024 saat: 16:02.
Cumayý bekle yemedim, çýktým ben emre hoca, yeter bereketli idi
Eþþek te üçlü dip yaptý hala nazlanýyor at arabasý
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Kayýt altýna alýnsýn abka dayucuðum
Hankisi ilk önce 25 taleye ulaþýrsa yarýþý o kazanýr![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri