Sayfa 273/305 İlkİlk ... 173223263271272273274275283 ... SonSon
Arama sonucu : 2433 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1. Bilanço açıklandıktan sanra ki takas dağılımı aşağıdaki şekilde.
    Anlaşılan yatirim ve emeklilik fonları geleni almislar. Toplam takas icindeki payları %41 üzerine çıkmış.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Evet ben izledim, ilgili kısmı paylaşıyorum. Özetle beğenmeye ve potansilli görmeye devam ediyorlar.
    https://youtu.be/Vah-3O0MmRA?si=LJT4E8eY1aUZtBcw

çok teşekkür ederim

3. 40 tl ye dokundu, hayırlı olsun.

Sayfanın eski tadı yok, çoğu ortak sattı çıktı sanırım.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,556
     Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    34.75 direncinin üstüne çıkıldığında hedef 40.00 olur fakat sonrası 34 00 --- 35 00 aralığına kadar son bir geri çekilme bekliyorum
     Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    40 tl ye dokundu, hayırlı olsun.

Sayfanın eski tadı yok, çoğu ortak sattı çıktı sanırım.

daha önce böyle bir grafik çalışmam olmuştu, özetle ben buradan bir düzeltme bekliyorum,

5.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    daha önce böyle bir grafik çalışmam olmuştu, özetle ben buradan bir düzeltme bekliyorum,
    Eğer tutarsa BIGMASTER lıktan GRANDMASTER lığa terfi edersin. tutmazsa LITTLEMASTER

6. İnişlere çıkışlara çok takılmıyorum artık. [emoji640][emoji638] yi geçmeden de çok ümitlenmiyorum.
    Bu arada Kürşat kılıç ve Ece alkan Ödemiş idari para cezası almış. Soyadının Ödemiş olması bence tamamen rastlantı [emoji4]

7.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    35'e vurmasa dahi tutmuş kabul ederim. Ciddiyim sen artık bir grandmaster'ın. Nickini değiştirmeleri için yönetime başvuracam.. bu kısımlar tuttu sonraki duraklar nelerdir sayın grandmaster

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,556
     Alıntı Originally Posted by bigpoint Yazıyı Oku
    35'e vurmasa dahi tutmuş kabul ederim. Ciddiyim sen artık bir grandmaster'ın. Nickini değiştirmeleri için yönetime başvuracam.. bu kısımlar tuttu sonraki duraklar nelerdir sayın grandmaster
    Eyvallah, ben yinede bigmaster olarak kalayım, biraz daha düşüş yaptıktan sonra hedef 44--45 olur diye düşünüyorum oralardanda şimdiki gibi ufak bir düzeltme ve sonrası yine yükselişe devam eder düşüncesindeyim çok extra şeyler olursa ayrı tabii. Herkeze bol kazançlar

Sayfa 273/305 İlkİlk ... 173223263271272273274275283 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •