Alýntý Originally Posted by levoysalý horofira Yazýyý Oku
Lütfen soyguna ve vurguna bakarmýsýnýz nasýlda kitabýna uyduruyorlar beraber yiyip içip beraber yürüyorlar hep o soygun ,vurgun,hortum yollarýnda..Mücahit Ören en baþta olmak üzere Allah yemeyi nasip etmesin boðazlarýnda düðümlensin (küçük yatýrýmcýlarý ayrý tutup tenzih ediyorum) soygun düzeninin dönen çarkýnýn diþlilerine ..Mücahit ören vatan haini ahlaksýzý benim elimdeki 1.60 maliyetli 1 milyon 300 bin ihlas holding hissesini 1.13 tl'den, 1.77 maliyetli 600 bin ÝHGYO hissesini 1.26 tl'den ,1.56 maliyetli 660 bin ÝHGZT hissesini 1.18 tl'den ve 1.40 tl maliyetli 400 bin lot ÝHYAY hissesini de 0.93 krþ'lardan elimden gasp edip almýþtýr hem de yýllarca bu hisseleri taþýmama beklememe raðmen...Cimer'e belki de en az 20 kere þikayette bulundum hep yakýndým neden bu þahýsa dokunmuyorsunuz diye baktým cevap dahi vermiyorlar yüklü zararlarla satýp çýkmak zorunda kaldým..Hakkým mücahit Ören'e haram olsun..Asla zayi olmasýn..Ahir alemde Rabbim olan Allah'ýn huzurunda hesaplaþmak üzere..
aynen dogru söyluyorsun abi bende cok zarar yazdým duaarýna amýn diyorum isterse bu kagýt 10 þira gitse bile lanetli bir hisse müco allah öbür dðnyada sðrsun bu forumda bir abimiz vardý rahmetli oldu ismini hatýrlýyamadýö allah rahmet etsin