Sayfa 119/145 İlkİlk ... 1969109117118119120121129 ... SonSon
Arama sonucu : 1159 madde; 945 - 952 arası.

Konu: FADE - Fade Gıda Yatırım Sanayi Ticaret A.Ş

1. Hadi inşallah üstadım...Bol kazançlar diliyorum...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2. Şurayı bir kıramadık gitti...Bir dokunuşluk canı kaldı ama tahtacı abilerimize ayıp olur, yoksa hallederdik...

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Şurayı bir kıramadık gitti...Bir dokunuşluk canı kaldı ama tahtacı abilerimize ayıp olur, yoksa hallederdik...
    Yahu üstadım, siz ve benden başka yazan yok !...Bu kadar iyi kağıdı öldürmek için ellerinden geleni yaptılar.Sonun da tabi ki çok çok çok çıkacak.Ama küçük yatırımcı ne yazık ki yine havasını alacak...

horozda mal yok ama göz çöplükte.. 27 Kasım sonrası 2 gün 15.82 üzerinde kalması güzel olur.. bu halen gerçekleşmedi.. şimdilik..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

15.82 üzeri 2 kapanış gerçekleşmiş ve benim dikkatimden kaçmış.. an itibarı ile 15.82 üzeri güzel 15.70 altı üzer.. bu arada 15.96 ya yeni bir direnç geldi ama çokta önemli durmuyor.. ancak alttaki desteği 15.50 önemli..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6.  Alıntı Originally Posted by ebcim Yazıyı Oku
    Yahu üstadım, siz ve benden başka yazan yok !...Bu kadar iyi kağıdı öldürmek için ellerinden geleni yaptılar.Sonun da tabi ki çok çok çok çıkacak.Ama küçük yatırımcı ne yazık ki yine havasını alacak...
    Benim anlamakta zorluk çektiğim şey, esas faaliyet kârı bile üretemeyen bir çok şirkette yatırımcılar hisse almak için sıraya giriyor; bu şirket Dünyanın en büyük şirketlerine defalarca sipariş verdi, o olmadan dahi karlılığı gayet güzel ancak kimse yok...Her zaman demişimdir kimi kimsesi olmayan zavallı bir hisse...

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Benim anlamakta zorluk çektiğim şey, esas faaliyet kârı bile üretemeyen bir çok şirkette yatırımcılar hisse almak için sıraya giriyor; bu şirket Dünyanın en büyük şirketlerine defalarca sipariş verdi, o olmadan dahi karlılığı gayet güzel ancak kimse yok...Her zaman demişimdir kimi kimsesi olmayan zavallı bir hisse...
    Üstadım, merak etme sonunda iyi bir çıkış yakalaycak.Bence işin sonuna geldik...

8. Şaka maka derken 5 ay geçti ve an itibariyle % 12 civarı kârdayım...PP Fonu getirileri aylık tertemiz % 4 ve totalde getirinin 5 aylık bileşiğini hesaplarsak bildiğin zarardayım en az 16,5-17 civarında olması lazım ki kafa kafaya olsun...Stresi de caba...

Sayfa 119/145 İlkİlk ... 1969109117118119120121129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •