8.931 ve üstü
8.569 ile 8.930 arası
8.131 ile 8.568 arası
7.769 ile 8.130 arası
7.331 ile 7.768 arası
7.330 ve altı
Originally Posted by nikrece Endeks tahmin puanı sütunun altına =ORTALAMA(Bx:By) formülünü eklemek mümkün müdür?Uğurböceği emaktar arkadaş? O günkü tahminlerin ortalaması mı?
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
06.12.2024 CUMA BİST 100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VII 0101.............: 10.001,01 *Bozkurt : 9.869, 31 BJK Coccinella : 9.866,41
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Originally Posted by BJK Coccinella O günkü tahminlerin ortalaması mı? Aynen standart sapmayı görürdük.
Originally Posted by nikrece Aynen standart sapmayı görürdük. Birazdan bir deneme yapalım tamam derseniz olur. Bunun için ek sekme açmam lazım excelde...
Originally Posted by BJK Coccinella Birazdan bir deneme yapalım tamam derseniz olur. Bunun için ek sekme açmam lazım excelde... günlük katılımcı sayısı değiştiği için altta yapmak biraz zor gibi ama üstte hemen başlıkların altında bir hücrede olabilir diyr düşünüyorum
Originally Posted by nikrece Aynen standart sapmayı görürdük. Originally Posted by BJK Coccinella Birazdan bir deneme yapalım tamam derseniz olur. Bunun için ek sekme açmam lazım excelde... Bu şekilde olur mu?
Originally Posted by memcek günlük katılımcı sayısı değiştiği için altta yapmak biraz zor gibi ama üstte hemen başlıkların altında bir hücrede olabilir diyr düşünüyorum Tabloda hücre açacak yer kalmadı ben ek bir sayfa açarak tek tek hesaplattırabilirim ancak...
Originally Posted by BJK Coccinella Bu şekilde olur mu? Olur derseniz bana günde toplam 2 dk'ya malolur sıkıntı yok yani... Açılış tablosunda görünür akşam kapanışta da görünsün derseniz onu da yaparım aynı şekilde...
Forum Rules
Yer İmleri