Kıbrıs’ta inşaat projelerinin geleceği çok parlak. Orada şu an gayrimenkul arsa fiyatları çok cazip durumda. Emlak alanında ileri görüşlü uzman bir kişilerin değerlendirmeleri bu yönde. Göltaş ülkenin herhangi bir yerinde değil bahsedilen yerde inşaata girişmesi itibariyle ileri görüşlü bir işe girişmiş. Piyasa veya buradaki ortaklar bu haberi üstünkörü görebilir elbette. Ancak üstünkörü bir haber şöyle olabilirdi; Antalya’da bir inşaat şirketi kurulması gibi…
Fırsatların yitip gittiği, fiyatların tavan yaptığı bir yer değil Kıbrıs. Arsa-tarla fiyatlarını bir araştırın dilerseniz. Projeler hızla yükseliyor Kıbrıs’ta. Orası geleceğin önemli turizm destinasyonların olabilir. En azından yükselen inşaat projeleri bunu gösteriyor.
Kıbrıs ta öyle yada böyle bir işe girişmek herhalukarda rakiplerimize karşı avantaj sağlar, göltaş ve yatırımcılarına hayırlı olsun.
Yarın herkes çimento hissesi almak için sıraya girecek, diye tahmin ediyorum.
SM-A125F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cimentolarin hepsimi gidecek anlamında yazmıştım. Ama anlamı düşük olmus
Yani bizim haberin ayrıştırıcı bir özelliği olmayacak gibi anladım.
Kepetto hocam şimdi suriyede savaş bitti ya , küçük yatırımcı hepsi çimentolara yüklenir, kısı vadeli bir yükseliş olur , sonra düzeltme olur falan böyle gider, destede kağıt biter , para babalarında oyun bitmez,
Önceden yazmıştım bistte ralli olacak , enflasyonun düştüğünü abde de ab de bizde faizlerin düştüğünü göreceğiz, biken rusya ukrayna savaşını göreceğiz ,
Bunların etkisiyle, bistte en geç 2025 mayıs haziran gibi en az 14000/15000 göreceğiz , 20000 görürsek hiç şaşırmam,
Bu yükselen endeksin içinde daha da çok yükselenler çimentolar olacak , göltaşın da en az 1600 civarında olacağını düşünüyorum,
Arkadaşlar söylediklerim sadece beni bağlar , ben yatırım uzmanı değil , batırım uzmanıyım, dikkat edin.
Yer İmleri