Sayfa 875/998 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925975 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,993 - 7,000 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Dün hastaneye gittim ilaç yazdırmak icin. Bende felç olduğum dan bu yana prostat iltihabı var. Antibiyotik bitti üç tane antibiyotik var kullanabileceğim ikisi sadece büyük hastanelerde var. İlacın birinin yan etkisi zehirleme öldürme ya da böbrek kaybı bu ilacı 2,5 gün verdiler zehirlendim böbrekler hasar gördü şuan ayağımın biri kocaman. Evde kullanabileceğim bir antibiyotik var onun da yan etkisi böbrek hasarı. Hastalığın kesin kökten tedavisi imkansız gibi. Kısa süreli iyileşme oluyor. Hatta bununla ilgili site var. Hastane yatsam tuvalet ve yatak sorunu var küçücük yatakta yatarsam yara bere olur. Zararı da olsa o ilacı mecburen kullanacağım enfeksiyon biraz azalsın yavaşlasın şiddeti artarsa bana bana yoğun bakım gözükür. Benim için yoğun bakım ölümden zor.

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun,dikkat edin,o melun benim kaynımı öldürdü benimlen yaşıttı,akciğer aort damarına yerleşmiş orada kanser oluşmuş,aort olduğu için müdahale edemediler oradan vücudun her yanına dağılmış öleli 1 sene oldu,o melun vücuttan çıkmıyor bir yere yerleşiyor vücudun zayıf anını kolluyor,ben şerbetliyim bulaşsa bile hissetmiyorum hafif atlatıyorum,tek tedavisi vücudu sağlam tutmak.
    Şerbetli ne demek sayın refaba?

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. En nihayetinde hasta olmamak lazım benim önereceğim kekik yağı bu mucize bir madde ben bunu her çıktığımda bıyığa sürüyorum sırf o yüzden az bıyık var. Ne grip oldum ne covid nadiren çıkıyorum zaten ama bu madde süper ötesi bir şey. Carvakrol denen madde bunda %70 oranında var ve bu en zor hastalık olan covid de kullanıyor bu kekik yağında %70 oranında var. Sigara içenler kanserden korunmak için bunu sürekli koklamalı akciğeri çok güzel temizliyor. Bu kekik yağı kaşıkla içilen bir şey değil bir damla maksimum içilebilir o da baya sıkıntı yapar bol bol suyla ancak. Herkese sıhhatli günler dilerim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,136
     Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Şerbetli ne demek sayın refaba?

Bünya sağlamlığı,herşeye bağışıklı anlamındadır,bunu için kan gurubu 0 + olması lazım...vücut dili vardır,ona mutlaka uymak lazımdır gıda bakımından,70 yaşındayım traş olduğumda delikanlı gibiyim hiçbir yerimde buruşukluğum yoktur,sadece 14 senedir vertigom var,tıbbi uyuşturucı bile beni uyutmuyor,narkoz haricinde,eski sporcu olduğumdan,futbolu pek sevmesemde zamanlan oynuyordum,2 defa hayalarıma sert top geldi hidrosel oldum,yani soğutucu su mekanizması bozulmuş hayalarımda devamlı şişme oluyordu,doktora gidiyordum suyu çektiriyordum,sonra mikrop kaptı hayam postakal gibi şişti ağrılı olarak doktor ameliyat dedi,basit dedi o bölgeyi uyuşturup operasyon yapacağız dedi,defalerca iğne yaptılar o bölgem uyuşmadı,doktoru,hemşire vs hayretler içinde kaldı hayatımızda böyle şey görmedik dedi,öküz gibi bu dediler,basın narkozu dedi doktor o zaman kendimden geçtim,ameliyatta ayılırım diye işi acele tutmuşlar ve öyle oldu,zaten operasyon bitmişti,diş olayıda öyle,diş doktorları 3-4 iğne vurup dişimi öyle alıyorlardı,yine hissediyordum alırlarken,acıya dayanıklı olduğum için tınlamıyorum,eskiden uzak doğu sporuylan uğraşırken çok darbelere maruz kalıyordum ondan tınlamıyordum,3 lisansım mevcut,eski milli sporculuğumda var yüzmede,neyse,bu her insanda bulunmayan bir veli nimet,ne bileyim enerji dalgalarıylanda ilgilide olabilir,yani kinetik enerjinin açığa çıkmasıylan,çünkü çoğu vücutta bulunur bu koruma sistemi tehlike anında üst seviyeye çıkar,buna ben bir kağıt fabrikasında şahit oldum,kağıtlar dolanmasın diye silindir altında raspa vardır,kalınlık 5 cm yakın,uzunluk 4 metre,en 30 cm,işçimin birini makina altına gönderdim kolunu raspaya kaptırmıştı,feryatı duyar duymaz bütün makineleri durdurdum alt kata indim silindir altında raspanın arasındaydı kolu kolun olduğu yerde raspa eğilmişti,çünkü imkansızdı,o raspayı eğmek için vinç lazım,zaten oraya gelen yöneticilerde şaşırmıştı,önceden çok araştırdığım için aklıma hemen kinetik güç geldi onlara bu durumu anlattım,doktora gitti doktorda şaşırmış,benim söylemimi doktor öğrenmiş,oluyor böyle şeyler nadirde olsa bile demiş,neyse 3 ay tedavide kaldı arkadaş ben o bölgeden ayrıldım başka bölgeye geçtim,zamanlan haberleşiyorduk,ustam dedi iyiyim ama o bölgem uyuşuk dedi,sanırım sinirleri ezilmiş,olay zamanı raspaya el atıyor onu eğiyor oda kolunun kopmasını engelliyor,yani sanırım kinetik enerjinin ne olduğunu öğrenmişsindir,enerji kontrolleriylende uğraşıyorum oda bana kalsın.

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bünya sağlamlığı,herşeye bağışıklı anlamındadır,bunu için kan gurubu 0 + olması........
    Maşallah sayın refaba. Allah sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler versin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,136
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    En nihayetinde hasta olmamak lazım benim önereceğim kekik yağı bu mucize bir madde ben bunu her çıktığımda bıyığa sürüyorum sırf o yüzden az bıyık var. Ne grip oldum ne covid nadiren çıkıyorum zaten ama bu madde süper ötesi bir şey. Carvakrol denen madde bunda %70 oranında var ve bu en zor hastalık olan covid de kullanıyor bu kekik yağında %70 oranında var. Sigara içenler kanserden korunmak için bunu sürekli koklamalı akciğeri çok güzel temizliyor. Bu kekik yağı kaşıkla içilen bir şey değil bir damla maksimum içilebilir o da baya sıkıntı yapar bol bol suyla ancak. Herkese sıhhatli günler dilerim
    Kekik yağını biliyorum çok etkili bir maddedir,akarlarda bulunur,ben pek kullanmadım,sadece mentol kullanırım nefes açma ve nefes yollarında,nane yağından elde edilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,136
    Eski iç işleri mensubu olduğumdan,zamanlan bazı emniyetlere giderim sohbet ederim,polisler şikayetlerde,müdahalelerde sıkıntılıyız bizi darp ettiler diye adliyeye şikayet ediyorlar diyorlar,korkumuza kimsye birşey yapamıyoruz diyorlar ekmek davasına,çoğuda genç çocuklar hepside üniversite mezunu,iş bulamadıklarından bu mesleği seçmişler,sizin zamanınızda herşey serbestti,ama dedim çoklarıda görevi kötüye kullanıyorlardı,şimdide az olsa bile varlar diyordum çoğuda tek adamın emrinde isterseniz yapmayın bakalım diyordum,aynen öyle abi,bizde bundan çok dertliyiz yapacak birşey yok diyorlar sağa sola kamaraya bakıyorlar,ülke ne hale geldi...

En son teğmenler olayı,bunlar geleceğin ordusunu kuracaklar vatanımızı korumak için,kutlamalar yüzünden davalık oldular,neymiş Atatürk için and içmişler,hemen yobazlar,yalama medya trolleri saldırıya geçti uzunu fişeklediler,uzunun huyu orduyu zaten sevmiyor,bide Atatürk adı olursa ayranı hep kabarıyor, bu gençlerimize soruşturma açıldı,ilkinde disiplin kuruluna sevk edildiler oradaki yöneticiler bir suç bulamadı,çünkü sisteme uygundu hepsininde üst düzeyde başarısı mevcuttu dosyayı kabul etmediler,ama durmuyor uzun ve yalakaları mutlaka cezalanması lazım diyorlar disiplin kurulunu baskıya alıyorlar,çünkü olası bir darbeden korkuyorlar,ordunun gözünü korkutmasak bunlar bizim defterimizi dürer diyorlar,çünkü bunu fetönün kurgulu darbesinde gördüler bu darbeyi bu Atatürkçü çocuklar önledi,zaten suriye yzünden sıkıntımız mevcut,çünkü akla kara biribirine karıştı,bunu uzunda görüyor hala bıyık altından terör odaklarına destek veriyor,ÖSO ordusuna destek verdiler bunlar terörist çapulcu sürüsüydü,geri tepti sonra adını değiştirdi,hem esadı destekliyor guya hemde suriyenin fet edimesinden yana,ulen eline geçecek,esat giderse işler hep moka saracak,karşında muhatap bulamayacaksın,çünkü bunların destekçileri,amerika,ingiliz ve israil,böyle destekçileri biz çok gördük en son ladin ve afkanistanın vs durumlarında,bunlar kan dökücü emperyalist köpekleridir,bunlarlan baş etmen için düzenli bir orduya sahip olman lazım,bu zamanta teğmen olayı orduyu ikiye böler,hemen aklıma eşbob başkanlığı geldi,eşbobun görevi nedir ???

Yakında siz de kına yakarsınız.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 875/998 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •