Sayfa 93/1005 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Sn.ABKA ve Sn.Sindoma sürekli aynı paylaşımları yapıyorsunuz anladık artık.
    Yaptığınız güncel işlemleri paylaşın bizlerde görelim...kim daha iyi biliyor...belki bu forumu okuyanlara da faydanız olur..

YTD
    ben sizler gibi büyük oyuncu değilim %40 gram %50 ppf %10 borsa trade sepet bu çoktan beri bunu belirttim burada.
    ha bunu kaç para ile yönettiğim beni bağlar oda ayrı bizde kalsın
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ben sizler gibi büyük oyuncu değilim %40 gram %50 ppf %10 borsa trade sepet bu çoktan beri bunu belirtti burada.ha bunu kaç para ile yönettiğim beni bağlar oda ayrı bizde kalsın
    Büyük veya küçük,boyut önemli değil...önemli olan aldığınız pozisyonların işlevi..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Sn.ABKA ve Sn.Sindoma sürekli aynı paylaşımları yapıyorsunuz anladık artık.
    Yaptığınız güncel işlemleri paylaşın bizlerde görelim...kim daha iyi biliyor...belki bu forumu okuyanlara da faydanız olur..

YTD
    Yılda 2 kere poz. alıyorum...

17 ekimde burada ne olarak orta vadeli alış yaptığımı yazdım(8700-400).Özelden de hisse ismi bile verdim..mesajlar forumda..zaten bu günde alıntıladım..

Hala aynı yerdeyim..bana göre '' 14 ekimde:30 nisana kadar 14.000 görülecek(BenCE)'' demiştim.
    Düşüncemde değişiklik yok...PLANIM BU.

O zaman sindoya dedim..Orta vadeliş öngörün varsa,yaz kayıt altına alalım..SÖYLEYEMEDİ..
    10 gün sonra 24 aralıkta endeks 2.10 dolar olacak dedi..

OLAY ŞU: birileri ORTA VADELİ öngörüde bulunuyorsa,taşın altına elini sokmuştur...YANILABİLİR DE...3 kere viobda battım..

Ama bir şahıs orta vadeli öngörü yazmayıp ta ,yazanı itibarsızlaştırırsanız bu karaktersizlik olur..Kimse yazmak zorunda değil..ama yazanları-daha zaman gerçekleşmemişken İTTİHAM ETMEK DOĞRU DEĞİL...

OLAY -tartışma konusu bu...Yoksa hepimiz yanılırız..

4. Ben sonuç odaklıyım...yazılandan çok işlemlere bakarım..bu forumda yazan çok..ne kadar isabetli tahminde bulunuyorlar bilmiyoruz..
    Bu yazılanların ne kadarını işlem olarak gerçekleştiryorlar bilmiyoruz.

Mesela bu forumda günde 10 pozisyon değiştirdiğini yazan arkadaşlar var..ben onların çoğunun yazdıkları kadar işlem yaptığını zannetmiyorum.
    Yapıyorlarsa koysunlar belgelerini görelim.

YTD

5. borsanın iplerini 2 tane çobanın eline vermişler..ky i peşinden sürükleme çabasıyla kırk takla atıyor..
    ky i peşinden sürüklemen için faiz enflasyon dengesine bakacaz..yoksa avcunu yalarsın..
    erken kalkan kırlangıç yem bulur, erken kalkan solucan yem olur..

6. Cumhurbaşkanı Erdoğan:
    Dünyada liderler arasında iki kişi kaldık. Şu anda bir ben varım bir de Vladimir Putin.
    22 yıl bu fakirin görev süresi var. Nerede ise bir o kadar da sayın Putin'in var. Diğerlerinin hepsi elemine oldu

7. https://www.hisse.net/topluluk/showt...98#post6942598

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Ben sonuç odaklıyım...yazılandan çok işlemlere bakarım..bu forumda yazan çok..ne kadar isabetli tahminde bulunuyorlar bilmiyoruz..
    Bu yazılanların ne kadarını işlem olarak gerçekleştiryorlar bilmiyoruz.

Mesela bu forumda günde 10 pozisyon değiştirdiğini yazan arkadaşlar var..ben onların çoğunun yazdıkları kadar işlem yaptığını zannetmiyorum.
    Yapıyorlarsa koysunlar belgelerini görelim.

YTD

Ben ,kendim ,şahşen ...spot olarak seni(nohut) ve viop olarak keremalkm ı takip ediyorum ..

Neden ikiniz?
    Hayat hoş gerisi boş

8. https://www.hisse.net/topluluk/showt...07#post6942607

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...98#post6942598

Bwn ,kendim ,şahşen ...spot olarak seni(nohut) ve viop olarak keremalkm ı takip ediyorum ..

Neden ikiniz?
    Sevgili 007 den cuap alamadım bugün ..bariii sen cugap ver nohutttt
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 93/1005 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •