Dönüş yaptı 50.60 ~70 altına gelmezse iyi olur 50.00 altı sarı ışık 49.00 altı kısada kırmızı ışık yakar orta ve uzun vade için özellikle uzun vade için çokta önemli değil hatta olumlu düşünürüm
Dönüş yaptı 50.60 ~70 altına gelmezse iyi olur 50.00 altı sarı ışık 49.00 altı kısada kırmızı ışık yakar orta ve uzun vade için özellikle uzun vade için çokta önemli değil hatta olumlu düşünürüm
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
49,70 kapatmış 50 nin altına geçmiş cuma günü 50 kuruş atmak için 500 bin adet lik bir hacim yapmıştı bu gün 1,8 liralık düşüş için 1.126.000 hacim yapmış %3,5 lik Bi düşüş aslında bu düşüşü yapmak için cuma günkü pirimi yapmış gibi duruyor çokta yazılıp çizilmesi hak edecek Bi kalitesi yok aslında o sebeple bir müddet yazmayacam herkese bol kazanç
Ebebek bir an evvel Suriye de mağaza açmalı en çok ihtiyaç bebek mağazası adamlar bebeğin en büyük müşterisi sürekli çalışıyorlar hemde orta doğunun en büyük mağazasını açmalı birde İrana lazım
Zamanında turizmde Bi personelim vardı kendisi Azerbeycan türkü ama gürcistanlıydı doğma büyüme koca babası da öyle işi bıraktı gitti gürcistana türkiyeden toptan çocuk bebek kıyafeti aldı İrana pazarladı İrana her gittiğimde fazlasını satıyorum diyordu
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1366123
Patronunuz 20 kuruşluk temettüyü garantileyince hisse satmış dikkat
Gözlerim bazen yanıltıyor böyle neyse iyi haber vereyim bakanlık bazı bebek kıyafetlerini toplatmış amma içinde ebebek yok bazı çok ünlü markalar var bu durum uzun vadede ebebeğe çok faydası olur
Bu bebek dünyaya geleli 15 16 ay oldu artık ayaga kalkıp koşması lazım değil mi bu daha alçak sürünmeyi beceremiyor kaldı ki ayağa kalkıp koşmak
Yer İmleri