Net rezervlerin eskiye göre yüksek olsa da, 3 aylık ithalat gideri baz alınarak hesaplanan uygun seviyesinin üçte birinde olduğunu okumuştum bir kaç gün önce. Normal şartlarda gelecek talep belki karşılanabilir ama bizim durumuzdaki bir ülke biraz daha ihtiyatlı olmalı. Hele ki; iç politika malzemesi yapılmaya çalışılan konu yabancı ve yerli yatırımcıları son derece ürkütecek türdeyken.
evet bugün dün bir şey olmamış gibi devam galiba hocam![]()
euro/usd grafiği neredeyse bizim tl grafiğine benzemiş.
Dax'ı resesyona dirençli şirketler taşımış olmalı herhalde, otomotivin hali ortada. aksine SAP ağır ağır tırmanmış sene başından beri. Euro düşmese VW falan batacaktı herhaldeSeneye de %20-30 düşerse temettüsü için alınabilir sanki.
2025 beklentim yani umudum faiz indirimi olması ama çok olmaması, doların biraz yükselmesi ama fazla yükselmemesi, petrolün iyi bir düşüş yaşaması, çelik hrc fiyatları düzelsinbaşka ne olsun bilemedim. enflasyon da düşsün tabi.
Son düzenleme : 5yearplan; 19-12-2024 saat: 19:11.
inteli 10-12 dolara indirip oradan uçururlar mı?Zamanında Alcoa, U.S. steel, Ford gibi şirketler yapmıştı.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yer İmleri