Arama sonucu : 2847 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Barclay yapma ya, 3 ay sonra bu savaş 3. yılını dolduracak. 1. dünya savaşı 4 yıl sürmüştü, 2. dünya savaşı ise 5.5 yıl. Ukraynadaki savaş gereğinden çok uzun sürdü. Doğal ömrü 1 veya bilemedin 2 yıl olmalıydı. Bu savaşın bir şekilde sona erdirilmesi gerekiyor, Trump, Putin, Zelenski, AB ülke hükümetleri hatta RTE bunun bilincinde. Her 2 ülke de kaynaklarını tüketti, mecalleri kalmadı.
    Inş biter diyelim senin dediğin gibi TH ne diyelim , beraber Odessa yaparız seninle yenge izin verirse gençleşiriz biraz

2.  Alıntı Originally Posted by Barkley Yazıyı Oku
    Inş biter diyelim senin dediğin gibi TH ne diyelim , beraber Odessa yaparız seninle yenge izin verirse gençleşiriz biraz
    Valla yenge doğu Karadenizlidir ve aşırı kıskanç, öyle bi şey yaptığını görürsem keserim diyor, ben de tırsıyorum. Aslında hiç de fena olmaz hani.
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

3.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Valla yenge doğu Karadenizlidir ve aşırı kıskanç, öyle bi şey yaptığını görürsem keserim diyor, ben de tırsıyorum. Aslında hiç de fena olmaz hani.
    Benim gibi müzeleri gezin, çok güzel handycraft ürünleri var, sergilendikleri magazalara gidin, çernobilde radyasyona doyun.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •