Sayfa 398/475 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 3,177 - 3,184 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. Biraz stopaj artması etkisi biraz Noel tatili varsa yabancı etkisi biraz mb faiz karar önces etkisi i biraz havadan sudan… ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. sanki bugün geri alım yok bofanın karşı bacağı iş yatırım olabilir zayıf kaldı

3.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    sanki bugün geri alım yok bofanın karşı bacağı iş yatırım olabilir zayıf kaldı
    Hiç mi dinlenmesin, hep koşsun istiyorsun sende. 😊 Nallarıda yipranmistir. Endeksi sirtlama gayreti sebepli.. ytd

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hiç mi dinlenmesin, hep koşsun istiyorsun sende. �� Nallarıda yipranmistir. Endeksi sirtlama gayreti sebepli.. ytd
    2 senedir yattığına saysın

5.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    2 senedir yattığına saysın
    Biraz nefes oldu sadece. Ytd

6. Nallari yıprandı.. ytd

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Nallari yıprandı.. ytd
    43.46-44.98
    2 milyon daha almış.. vites küçültmüş..
    ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

8. Alış aralığının altında kapatmasından zayıf olduğu belli idi ama bunda endeksin hergün düşmesi de etkili belkide yönetim mermileri aşağıya saklıyordur

Sayfa 398/475 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •