Originally Posted by
HATAKE
Kemik sesleri gelmeye.devam ediyor enflasyonun atesinin sönmemesi nedeniyle faiz indirimi beklentileri.ertelendi savaslar da tuzu biberi oldu.pmi' gocerken ithalat artmaya devam.ediyor maliye politikasi gocmemler vb bir ton sorun daha var ..ben %39 yabancı (26 abd fonu 13 avrupa fonu) %16 altın %5 viop %40 bist 7 hisse şeklinde devam ediyorum
(beyaz eşya , dogalgazdan elektik uretim sirketi, yazılım, hastahane, banka , giyim mağazası, havayolu işletmesi )
Bu hafta 250 günlük ustel hareketli ortalamayı aşağı kırdık buralardan alim yaparken de çok korkmamak gerektiğini düşünüyorum ancak alim yapan da sıkı para politikasının daha aylarca devam etmek zorunda kalabilecegini dikkate almalı.. başta başlık sahibi sayın Nilkiz olmak.uzere tüm forumdaslara baslkktakj yazilar icin tesekkurler hayirli bereketli kazanclar olsun inşallah
tatsız tuzsuz bir ay daha bitiyor ... bugün açıklanan ito verisi ile enflasyonun bir süre daha devam edeceği kesinleşti gibi bence kimse artan kaçakları dikkate almadığından hesaplarında yanılıyor böyle bir ortamda kiraların gıda enflasyonunun düşmesini beklemiyorum
yine %39 yabancı (26 abd fonu 13 avrupa fonu) %16 altın %5 viop %40 bist 8 hisse şeklinde devam ediyorum(beyaz eşya, havayolu, petrol rafinerisi, yazılım, giyim, bankacılık, ilaç şirketi, domates üreticisi) özellikle beyaz eşyada çok kötü bilanço aldık... kötü zamanda biriktirip iyi zamanı bekliyoruz ama süreç uzayabilir tabi ..ambalaj sektörü , aklımı çelmeye çalışssa da 8 hisseyi arttırmak istemiyorum elimdekileri de satmayınca seçenek kalmıyor ..
temel ihtiyaçlara yönelik bu 9 sektör yerine yerine vakko , aefes, nthol, macko , glyho, ecilc , kervan gıda , ismen , garfa glcvy gibi genel olarak maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisisinde daha üst basamaklara hitap eden hisselerden oluşan bir portföy olsa acaba 2026ya girerken getirisi ne olurdu... 2026 ocakta karşılaştırırız inşallah o günleri görürsek
tüm forumdaşların hayırlı bereketli kazançları olur inşallah
Son düzenleme : HATAKE; 01-11-2024 saat: 16:28.
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Yer İmleri