Sayfa 268/454 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon
Arama sonucu : 3625 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,830
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    İsteseler bu iş! "Allah belasını versin" para karşılığı yaptığından cezası artırılırdı.

İstediklerinde selam verene, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını gayet rahat veriyorlar.
    Geri plandaki başrollerdekllerin emri doğrultusunda bir açıklama gibi olmuş,topyekün Allah belalarını versin hepsinin,eğerki rte çevresine hakaret dolu isyankar bir durum oluştuğu an kalem bile kırıyor bu yargı,bunun kurbalarından biride bendim elamanının eşine hırsız dediğim için,direkt rte'ye deseydim mutlaka şu an hapisteydim,suç unsuru oluşmayıp önceden suç işlemediğimden hakim geri bıraktı davamı,idari cezayıda afetti,sadece bu zatların avukat parasını ödedim icra yoluylan,seni yargıtay ve anayasa mahkemesine gidiş yollarınıda kapatıyorlar geri bırakmakla çok kurnazlar,sadece ağır cezada ara hakkını diyorlar,savunmam 3 sayfaydı orada ailemin ve benim devletimize yaptıklarımızın katkılarını belirttim,ülkemi kendi çıkarlarına alet edip soyanlarıda ilahi adalete havale ettim vatan için uğraşanların yüzü suyu hürmetine,fatihten örnek verdim,oda vakıf mallarına çökenlere lanetim olsun demişti,ülkede yargı yok hükmündedir tek adamın yüzünden.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,830
    Osmanağa kurtuluş savaşının ve cumhuriyetinin kuruluşunda ön safhadadır,mütercimler bir kısımını anlatmıştır sadece.

Erol Mütercimler Giresunlu Topal Osman olayının perde arkasını anlatıyor

https://www.youtube.com/watch?v=v0B9mkO3mkc

Not= burada Rizeli İpsiz Recebide boş geçmek yoktur.

https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0psiz_Recep_Emice

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,830
    İktidar devamlı birşey icat edip ortaya suruyor,muhalefette bu yemi yeyip savunma durumuna geçiyor ortalık karışıyor ülkenin esas meseleleri arada kaynayıp gidiyor,bu rte planıdır,az sessiz kalın beklemeye girin bakın o zaman nasıl biribirlerine girerler,çünkü tepki gelmedikçe düşüncenizide bilemezler için,içini yerler !!!

4. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

5. İyi haftalar

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    İktidar devamlı birşey icat edip ortaya suruyor,muhalefette bu yemi yeyip savunma durumuna geçiyor ortalık karışıyor ülkenin esas meseleleri arada kaynayıp gidiyor,bu rte planıdır,az sessiz kalın beklemeye girin bakın o zaman nasıl biribirlerine girerler,çünkü tepki gelmedikçe düşüncenizide bilemezler için,içini yerler !!!
    Banada kumpastaymışız gibi geliyor.

Tandoğan mitingi bile yeterince gündem yapılmadı.

Oyun içinde oyunla her halükarda iktidara çalışılıyor.

Çözüm sürecinde birinci olanda akp ne yapmıştı ve ne olmuştu apo olur verdiği halde asıl olur vermesi gerekenler abd ve israil.

https://www.youtube.com/watch?v=S7axk26Wxmg
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Lahmacunlarını ısmarladık orada devletçik kurun başınıza bir şey gelmesin diye Antep ten gönderdik.

Soru kim vardı iktidarda

hendekler ne zaman oldu.
    eş başkanlık devrede süriye halledildi teroristten simokinli centilmen icat olamaz.

eli kanlı olanlardanda

müslümanı müslümana kırdırandanda burada iran dakilerde dahil

zaten batı Müslümanlar böl ve parçalayı mezhep,tarikat ve cemaatler güzellemeleri ile bölmüşler ve aile bu aşiret de olabilir .

öne çıkararak onlara vermişler yetkiyi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,830
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Lahmacunlarını ısmarladık orada devletçik kurun başınıza bir şey gelmesin diye Antep ten gönderdik.

Soru kim vardı iktidarda

hendekler ne zaman oldu.
    eş başkanlık devrede süriye halledildi teroristten simokinli centilmen icat olamaz.

eli kanlı olanlardanda

müslümanı müslümana kırdırandanda burada iran dakilerde dahil

zaten batı Müslümanlar böl ve parçalayı mezhep,tarikat ve cemaatler güzellemeleri ile bölmüşler ve aile bu aşiret de olabilir .

öne çıkararak onlara vermişler yetkiyi.
    Olay osmanlı zamanında başladı,gerçi çok eskiside var haçlı ordusuna kadar iner kökeni,emevileri es geçtim,işin garibi dinci muhammed düşmanı emevilerin bilimselliğine kondular,örnek simyacılık,yeni çağda tesla olayı,1789 sonrası avrupanın aydınlanması osmanlıyı ve ortadoğuyu çökertti ve hala öyle devam ediyor,biz ise sadece Atatürk zamanında aydınlandık,onuda çekemeyenlerin yüzünden ülkemiz devamlı sallantıda ülkemizdeki iş birlikçilerlen,bu vaziyette silkinmemiz çok zor,sebebi yargının tek adamın kontrolüne geçmesiylen...ama ben hala umutluyum fazla gitmez kanaatındayım,eğerki halk akıllanıp zincirleri kırarsa içte o zaman önümüz açılır.

Sayfa 268/454 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •