Burada tartışmanın; tartışmacılarını bir şey katmadığını, hatta tartışanların yeni görüşlere açık olmadığını...
Buna ek olarak tartışmanın da, tartışanların bilgilerinin sınırlı olması nedeniyle, zaten baştan sakat doğduğunu düşünüyorum.
Gerçekten merak eden varsa, açar yapay zekaya sorar.
Neden yapay zeka? Doğru soruları sorarsanız, her görüş açısından, bugüne dek üretilmiş tüm argümanlara ulaşabilir, dilediğinizi de sorabilirsiniz.
Örneğin:
https://chatgpt.com/share/67756bad-8...e-32afd42258cb
Ben ilgimi çeken 3 soru ile buraya geldim, devamında dilediğinizi de sorabilirsiniz. Böylece hem kendinizin, hem de karşınızdakinin sınırlı bilgisine de mahkum olmazsınız.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
anne baba; A(AO) VE B (BO) genetiğe sahipse sadece 4 kan gurubu oluşur.zaten 4 ana gurup var.
İnsanların ayrıntıda farklı olması zigot aşamasındaki crossinover(genlerde parça değişimi) den olur.
GEN KARAKTERİ GENİŞ,Değişik gen yapısına sahip 2 ayr anne babayı nesiller boyunca üresinler...gör bakayım nasıl çocuklar oluşuyor.
Bu çiftleşmeler sonucunda çekinikler-baskın genlerin yanyana gelmesiyle çok değişik insan tipleri oluşur.
yapay zeka kadının dudağını şişirmiş,gösü kıçı vs..hatasız çizmiş..ne oldu şimdi bu..gerçek mi oldu..onun arkasındaki bu yapay kafaya ne yüklerse yapay kafa onu öter..
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
baskın gen baskın olacağını nereden biliyordu..
az sonra..
reklam bitti..
tabiki ona biri akıl veriyordu.
yoksa baskın basanındır dayucuğum..
![]()
Yer İmleri