Sayfa 20/188 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 1498 madde; 153 - 160 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Açığa satış yasağının kalkması iyi mi kötü mü?
    1 yıldır yasak olan şeyin kandilde serbest etmenin mantığı ne?
    Aklımda deli sorular
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bu ne loo şimdi. Kandil falan dinlemiyor herif. Bu şakir ne zaman gelirse o zaman gider mi acaba. Ytd
    Spenc abü la delerya mızrak çuvala sımıyo deyo, mızrak taktacunun 2025 de bi yerüne batacuk.Zaden yeni gelcek olan bülanço iyi gelcök deyolar.Star deyolar çok gözel karlı demüşlerdi.

Alıntı Originally Posted by KOLPACI Yazıyı Oku
    Spenc abü la delerya mızrak çuvala sımıyo deyo, mızrak taktacunun 2025 de bi yerüne batacuk.Zaden yeni gelcek olan bülanço iyi gelcök deyolar.Star deyolar çok gözel karlı demüşlerdi.
    Kim diyor iyi gelecek diye ben diyeni görmedim. 😊 Evet ortada bir mızrak olduğu doğru, ucunu kestiremiyoruz hangi tarafa diye. Ama yok artık cukulatasini kabarttik kısmına geldiğimiz de doğru. Bulutun icine girersek iyidir bu meret.. ytd

4. Kulağı kesik abin mi dedi
    Desene
    İhya olucuuuk
    Hamdım Piştim Yandım

Bulutun altında dayanamıyor kendimi tutamıyorum.. Efes Efese durumlar. Aciga satışın hacmini gormemiz lazım ki açığa satışın bir anlamı olsun. Star için söylenecek tek şey temettü verir mi olmalı? Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

35 ziyaretçi ve üyeler cevap bekliyor kolpacı hc.
    Kim dedi, kime dedi, ne dedi diye.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

7. 17.88 den kaç lot alındı ve kim aldı, pasta görebilen var mı
    Hamdım Piştim Yandım

Fedoramca ya sormak lazım Putin buna da mı el koydu acep.. taban gibi gitmese bile o hissiyatı veriyor da yükselse bile...
    Ytd

Sayfa 20/188 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •