yaw sütü bozuk çok... ben ona bişey demiyorum saydırmaya kalksan foruma küfür yetişmez. sağı solu hiç farkmez.
illa video çekmesimi gerekiyor.. evde hergün yapıyordur belki ne bilecen ne görecen ... cahil cahildir.
bu ergen içinde memleket yakılmaz. özel kanun zaten varki şuan gözaltında.
sen yine goy goy peşindesin ve trollük
cezası neyse çeksin dayucuğum.
haaaa kurana değil incile tevrata yabanda çeksin
![]()
adam 32 suçtan dışarıda geziyor üstüne 33 yaparken polis müdahalesi esnasında polisin burnunu kırıyor ve ertesi gün dışarıda eleman kanun çıksın kutsala dokunan içeriye alınsın diyor. Kutsal kavramı da öyle muglaktır ki çek cekebildigin yere... İçeride olması gerekenler dışarıda, dışarıda olması gerekenler içeride laf yok. Apo da yakında çarşı pazar gezer bu da istisna değil. Tipik trol işte..
Umarım ki bunların adalet anlayışı komple memlekete egemen olmaz. Yoksa yandigimizin resmidir. İyi ki zugurtuz. Çünkü ulkecek sermaye acligimiz ve beslenecek komple bir parti var.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme : mandradasutvar; 03-01-2025 saat: 21:11.
BAŞKARA ABİ'de geldi...
ekip sağlam
Bu başlığı şu anda 73 kişi okumaktadır. (15 üye ve 58 ziyaretçi)
çıtak, ABKA, ALPER, BaşKara, el turco, katırcı_bedri, Master_Kamaji, maverick_nd, mimar74, mustaf2231, orpotu, pisyedili01, snob77, TOKATYILDIZI470, Underground+
burada bana laf düşmez artık... okuyacağım sadece
sevlye bu kadar iste yerlerde...üç,beş iyi yazan arkadaşı tenzih ederim var gerisi fecaat...vizyon yok, bilgi yok varsa bile kulaktan dolma......ulen siz dünya da olup bitenleri neden okuma zahmetinden bulunmassınz....dünya sizin yaşadığınız köyünüz gibi değil...
Sindooo meydan okuyacak kadar donanıma sahip değilsin.. sürekli sana yazacak zamanım yok... yağ gibi sürekli üste çıkmaya gerek yok
Yer İmleri