Originally Posted by realities 90 altı donuk zekaya giriyor nesi iyi bizimki seksenlerde geziniyor.. Tamam işte... Donuk olsun. Miss.. Ne yapacağız berrak zekayı... Emekli maaşını Atm den çekmeye yetiyorsa , bize yeter...
Originally Posted by emregunes Tamam işte... Donuk olsun. Miss.. Ne yapacağız berrak zekayı... Emekli maaşını Atm den çekmeye yetiyorsa , bize yeter... bizim arkadaşın halkbank yanında dükkanı var, her ay en az 15 emeklinin maaşını rica minnet çekmek zorunda kalıyorum diyor..
Originally Posted by realities bizim arkadaşın halkbank yanında dükkanı var, her ay en az 15 emeklinin maaşını rica minnet çekmek zorunda kalıyorum diyor.. Hahaha İyiymiş... Memleketin hali bu....Gülüp geçeceğiz .... Not:Tabi sağlık sorunu olan-göremeyen yada cidden çok yaşlı olanlar hariç.
Originally Posted by emregunes Hahaha İyiymiş... Memleketin hali bu....Gülüp geçeceğiz .... Not:Tabi sağlık sorunu olan-göremeyen yada cidden çok yaşlı olanlar hariç. küçük yerde tanıdık olunca adam güvenip sana çektiriyor, arada beklerken 1 çay ısmarlarsan onu da kar sayıyor..
Originally Posted by realities bizim arkadaşın halkbank yanında dükkanı var, her ay en az 15 emeklinin maaşını rica minnet çekmek zorunda kalıyorum diyor.. biz şu iq yu 160 yabalım en iyisi 150 az gelmiş anlaşılan..
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir hayattır. Trending Now On Bing
Forum Rules
Yer İmleri