Sayfa 754/1005 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,025 - 6,032 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    nasıl yani..

rakı bi hoş ettide..
    çok karlı işlem yapan arkadaşlar var da, ben de rakı içtikten sonra içmeye gidiyoruz dediklerini zannediyordum meğerse real time dibine vuruyorlarmış, cahillik işte..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,161
    Bist'in (eski adıyla İMKB 'nin ) 2025-1986 = ?? yaş günü kutlu olsun.

3-Ocak-1986
    Bear_Bull
    @BearBull26

3. İtalya'da otomobil üretimi 68 yılın en düşük seviyesine geriledi

BERLİN (AA) - İtalya'da otomobil üretimi geçen yıl bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 46 düşerek, 1956'dan bu yana en düşük seviyeye geriledi.

FIM-CISL sendikası ülkede geçen yıla ilişkin otomobil üretim rakamlarını açıkladı.

Buna göre, İtalyan otomobil sektöründeki gerileme 2024'de dramatik bir şekilde kötüleşti.

Avrupa Birliği'nin üçüncü büyük ekonomisinde otomobil üretimi geçen yıl yaklaşık yüzde 46 düşerek, 283 bin 9 ile 1956'dan bu yana en düşük seviyeye geriledi. Ticari araç üretimi de yüzde 17 düşerek, 192 bine indi.

2021'de Fiat Chrysler ve Fransız PSA-Peugeot'nun birleşmesiyle kurulan Stellantis'in İtalya'daki araç üretimi geçen yıl yaklaşık yüzde 37 düşerek, 475 bin 90'a geriledi. Şirket, 2023'te 751 bin 384 otomobil üretmişti.

Hacim bakımından dünyanın dördüncü büyük otomobil üreticisi olan Stellantis, Avrupa'daki diğer otomobil üreticileri gibi elektrikli araçlar için zayıf talep, mevzuat belirsizliği ve sert Çin rekabetiyle karşı karşıya bulunuyor.

Sendikanın açıklamasında, "2024 Stellantis'in kara yılı olarak hatırlanacak." denildi.

FIM-CISL Başkanı Ferdinando Uliano, Avrupa Birliği'ne 2025 emisyon hedeflerini gözden geçirme çağrısı yaparak, "Bu, Avrupa için bir mücadeledir" ifadesini kullandı.

- 1 milyon üretim hedefi

İtalya'da Fiat, Maserati, Alfa Romeo ve Lancia gibi markaları 5 fabrikada üreten Stellantis ise haber yayına hazırlanırken, konuya ilişkin bir açıklama yapmadı.

Stellantis, geçen ay üretimi artırmak için bir plan sunmuştu. Şirket, 2025'de İtalya'da toplam 2 milyar avroluk yatırım yapacağını ve yeni modeller üreteceğini açıklamıştı.

Yeni modellerin piyasaya sürülmesi durumunda üretimde 2026'dan itibaren bir artış bekleniyor.

Baskı altında bulunan İtalyan hükümeti ise ülkedeki otomobil üretimini bir milyon aracın üzerine çıkarmayı hedefliyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı

4. Eren..
    @Uzaktan8138
    ·
    6s
    Çok milliyetçi ülkücü yemini;
    Ölsem de öldürürsem de, tehdit edilsem de, tek kişi kalsam da, bu mücadeleden dönersem namussuzum, ********im, namerdim. Bu da müslüman bir Türk kadınının sözü olsun. Allah’ım sana şart olsun andolsun ki dönersem namerdim...

https://x.com/Uzaktan8138/status/1875173039173697877

çıkan dedikodulardan sonra heryerde bu sözler konuşuluyor
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    çok karlı işlem yapan arkadaşlar var da, ben de rakı içtikten sonra içmeye gidiyoruz dediklerini zannediyordum meğerse real time dibine vuruyorlarmış, cahillik işte..
    işte böyle.. bizdeki reel taym anca bu kadar real.

ama farklı habitatda yaşayanları bilemiyorum.

6. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Bekir Karabulut
    @bekirkarabulut
    Sayın
    @dbdevletbahceli
    'den KHK'lıları sevindiren açıklamalar:
    Kanunen meşru bir sendika üyeliği, muhatabını terörist yapacak mıdır? Yine kanunlar çerçevesinde kurulmuş okullarda okumak, bankalara para yatırmak, bir şahsın terör örgütü üyeliği için yeterli olacak mıdır? Bunlar üzerine iyi düşünmek, yarınlarımızı riske atacak sosyal maliyetlere, içten içe büyüyen devlet düşmanlığına karşı mutlaka ama mutlaka tedbir geliştirmek lazımdır.
    https://x.com/bekirkarabulut/status/1875183097110491358

anlayan anlamayanlara anlatsın
    FORMASYON AVCISI 53

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Bekir Karabulut
    @bekirkarabulut
    Sayın
    @dbdevletbahceli
    'den KHK'lıları sevindiren açıklamalar:
    Kanunen meşru bir sendika üyeliği, muhatabını terörist yapacak mıdır? Yine kanunlar çerçevesinde kurulmuş okullarda okumak, bankalara para yatırmak, bir şahsın terör örgütü üyeliği için yeterli olacak mıdır? Bunlar üzerine iyi düşünmek, yarınlarımızı riske atacak sosyal maliyetlere, içten içe büyüyen devlet düşmanlığına karşı mutlaka ama mutlaka tedbir geliştirmek lazımdır.
    https://x.com/bekirkarabulut/status/1875183097110491358

anlayan anlamayanlara anlatsın
    erken seçim olacak heral. ?

herkese mavi boncuk dağıtıyor

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    erken seçim olacak heral. ?

herkese mavi boncuk dağıtıyor

İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    23s
    Referandumsuz Anayasa değiştirme kabiliyetine doğru yavaş yavaş...

AKP+MHP+HDP = 372
    Kalan 28...

ilk öncelikleri 28 tamamlamak anayasa değişikliği , 2. plan muhalefetin adayına karşı bu grup beraber hareketi halkın karşısında ne kadar tutar yaşayıp görücez.geçen hafta söyledim 2026 nisan veya kasım seçim bekliyorum
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 754/1005 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •