Sayfa 984/998 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,865 - 7,872 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    peki prostat in tetkiki ultrasonlami oluyor? Kimide diyorki kandaki PSA degerine bakmayin anlami yok

Kimide parmakla doktor tarafindan dokunmadan anlasilmaz sert ve buyuk oldugunu anlamanin tek yolu bu diyorlar
    g.amed sana hiç bir doktorun vermeyeceği tavsiyem olacak ama biraz zahmet çek..

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Desidero abi İmamoğluna kızıyor. Bana göre o kadar zorlama kısıtlamaya rağmen iyi çalışıyor. Birim ki kaldırım taşı söküp takıyor. Tabak gibi Konya da ilk seçim de burayı da kaybederler.
    Ben hayatımda hiç kötünün iyisine gideyim demedim, gerekirse kimseye de oy vermem, bu klasik köylü mantığı ile bu millet daha çok prostat muayenesi olur, parmakla parmakla...

Zamanında da aynısının tıpkısını Menderes için yutturdular köylülere.. İmamınki açıklık politikası gütsün bana bunu dayattılar ,işte gelir işte gider desin , ben Eywallah derim ama Bostancı'da kaktüs serası yapmak falan yok, eski yönetimin spor, ulaşım dahil pek çok noktada ki saha amirlerini de görevden alacaksın.. Doğru adamı getireceksin asansörcüsüne kadar yoksa iş te yürümez fiyatta 10 katına çıkar zaten adamlar seni sabote için var.

Sonra buna oy vermeyelim de o mu gelsin , bu mu gelsin tarzı boş beleş laf üretirsin o zaman da uzunu da gelir kısası da görün bakın..

Bolu Belediyesi yere tükürenin, çöp atanın canına okudu, okuyor ,herkes de memnun doğru iş önemli. Ayasofya kardeşim. 31 lira otobüs bileti fiyatını nasıl buldun da komisyona gönderdin Eyyy İmamınki.. Daha 17.7 ten 20 ye 5 ay önce çıkardın.. Mesela..

Mühim not: aslında Ali Cemal kaç yıldır yazıyor bu adamın menşeini ve misyonunu adam doğrusunu görmüştü hakkını verelim.

3. Bimcell Yeni Hat 375tl Ekim 2024

SADECE 3 ay sonra yeni hat 870 TL...

Yıllık telsiz vergisi 250 küsur olmuş.

Bu hatları kodamanlar mı kullanıyor?

ENFLASYON yüzde 44 miş. YERSEN...

YIL Sonunda yüzde 30 olacakmış. Ondan asgariye yüzde 30 zam yapılmış.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4. Her şeye yeniden değerleme adı altında yüzde 45 ZAM YAPARSAN,

VE

EMEKLİ-MEMURA YÜZDE 12 ZAM YAPARSAN bunun MEALİ

SENİN CEBİNDEN YÜZDE 31 PEŞİNEN TURTIKLIYORUM DEMEKTİR.

SENDİKA yok, olsa da GÖSTERMELİK...

Başkanlarına ASTRONOMİK ÜCRET, ALTLARINDA NE DÜŞÜK A8 arabalar.

Ne güzel bir dünya.

Böyle ülkeyi herkes yönetir.

5. DOĞALGAZ a ELEKTRİĞE ZAM YOKMUŞ.

Bir de olsa ne olacak?

Sayın Abonemiz, ... no'lu sözleşme hesabınıza ait 13/01/2025 son ödeme tarihli 2.540,00 TL tutarlı doğal gaz tüketim faturanız oluşturulmuş olup ödemelerinizi anlaşmalı bankalar ve PTT şubelerinden yapabilirsiniz.

YENİ GELDİ.

Sanki evde doğalgaz çevrim santrali var?

6. MTV ödemeleriniz stopaj artışını görmeden yapmayın diyorduk aman diyeyim daha 28 gün var..

7. İsrail'e yakın tüm ülkeler ya bunlara itaat edecek adamlar ile yönetilir ya da iç karışıklıklar olur o ülkede. Biz de bizim için iyi birini asla önümüze koymazlar.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İsrail'e yakın tüm ülkeler ya bunlara itaat edecek adamlar ile yönetilir ya da iç karışıklıklar olur o ülkede. Biz de bizim için iyi birini asla önümüze koymazlar.
    Bizi yöneteni Japon'lar mı seçti..?

Sayfa 984/998 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •