Sayfa 564/583 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by HAYMATLAS Yazıyı Oku
    İnşallah öyle olur ama takaslar Hiç öyle görünmüyor daha önce harıl harıl Mal Alan emeklilik ve yatırım fonları ısrarla Yabancılarla birlikte mal satıyor sanırım Yolun sonu göründü
    https://x.com/brs_ylmz/status/1874848727447556181

Toplam işlem hacmine göre en fazla açığa satış yiyen şirketlerin biri telekom olmasına rağmen gün içinde %2.5 yukarı tepki verdi. Beklentili doğru hisse de açığa satış hisseyi yukarı götürür.

2.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    https://x.com/brs_ylmz/status/1874848727447556181

Toplam işlem hacmine göre en fazla açığa satış yiyen şirketlerin biri telekom olmasına rağmen gün içinde %2.5 yukarı tepki verdi. Beklentili doğru hisse de açığa satış hisseyi yukarı götürür.
    peki yaptıkları açığa satışları gün içi kapamışlar mı. kapamak için belli bir süreleri var mı. hangi kurumlar açık pozisyon taşıyor acaba? bunları bilebilsek aslında daha doğru öngörülerde bulunabiliriz.
    malesef benim pek vaktim olmuyor ekran hacim anlık takas kademe izlemeye. hissenin dip seviyelerde olduğuna kanaat getirdiğim ve mevcut beklentilerinden dolayı topluyorum sadece...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

3.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    peki yaptıkları açığa satışları gün içi kapamışlar mı. kapamak için belli bir süreleri var mı. hangi kurumlar açık pozisyon taşıyor acaba? bunları bilebilsek aslında daha doğru öngörülerde bulunabiliriz.
    malesef benim pek vaktim olmuyor ekran hacim anlık takas kademe izlemeye. hissenin dip seviyelerde olduğuna kanaat getirdiğim ve mevcut beklentilerinden dolayı topluyorum sadece...
    Gün içinde kapatan da olur, ödünç pay piyasasında faizini, kirasını ödeyip taşıyan da olur. Günlük olarak ödünç pay piyasası takasına bakmak gerekir.
    Yoğun kapatmalar olduğunda yani sattıklarını alıp yerine hızlıca koymaya başladıklarında tahtalar short squeeze gibi agresif yukarı hatta tavana bile gidebilir, böylece tahtanın yakıtı olurlar. )

4. Tcell de temettüyü de hesaba katarsak 100 tl üstünde fiyatlanıyor. İletişim endeksi direnci kırdı.
    Bu ortamda Telekomun da 1,50 dolar (53 tl) direncine gitmesine beklerim. 43 - 53 hareketi olası..

5.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Tcell de temettüyü de hesaba katarsak 100 tl üstünde fiyatlanıyor. İletişim endeksi direnci kırdı.
    Bu ortamda Telekomun da 1,50 dolar (53 tl) direncine gitmesine beklerim. 43 - 53 hareketi olası..
    İnşallah gider artık.Çok kelepir kaldı bu.

6.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    İnşallah gider artık.Çok kelepir kaldı bu.
    İnsanları o kadar bıktırdılar ki 50 üstünde 2 gün kalsın, hissede kimse kalmaz ve ondan sonra sürerler 3 hanelilere..

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    yılbaşı hediyesi olarak, kutudan 43.68 -70 çıktı.. sanırım, yılbaşını beraber geçireceğiz..
    yeni yılı birlikte geçirdik.. bu arada kafayı çeken ne fırlamalar gördüm..2 tanesi TTKOM yanında duruyor.. tam fırlama

TTKOM da bir fırlama havası yok.. ancak elinde bir TOBO var... bakalım bunu nasıl kullanacak...

Yeni yılın sağlık, huzur ve bol para getirmesi dileği ile...

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

bu arada pala ile elindeki tobo için pazarlık yaptım.. 49.00 tl ver elini dedim, bana oraya gidersek görüşürüz dedi..
    elim havada kaldı...

not: otoban gişesi 51.35 te
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 564/583 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •