Sayfa 854/1005 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: Viop LXI

Şu gayrimenkul lobisini bir patlatsalar ekonomik kriz bitecek zaten , ama yok çok korkuyolar bu lobiden , boş evlere vergi getirmekten bile acizler , ev sahibi kiracı orani %55 e %45 oldu, yakında eşitlenir.Ev almak yatırım aracı olmayacak bu kadar basit.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    dış politika konusunda diyorum apoya mı minnet ediyoruzda. herif taleplerini sıralıyor.

ne günlere kaldık mk
    İspanya’da ETA yla
    İngilizler İRA yla
    Yıllarca bu tür görüşmeler sonrası bir neticeye ulaşmış

Tabi bu durum ilk etapta kabuledilebilir gibi görünmüyor ..haklı olarak

Ülkenin gençlerini şehit eden ,, kaynağını 40 kusur yıldır sömüren terör belasından gerçekten kurtulunacaksa herhangi bir iktidar eylemde bulunuyorsa ön yargılı yaklaşmayıp izlemek lazım

Ha o iti meclise sokmağa kadar varan veya benzer saçmalıklara ,yöntemlere gerek de yok elbette

Burda esas sorun ikircikli davranış
    İktidar Muhalefeti muhalefet iktidarı benzer eylemleri yapmalarına rağmen işlerine geldiği gibi keseri yontuyor politik olarak kullanılıyor ..çünkü çok kolay ..mesele bu

Şimdi bunları rasyonel düşünen biri olarak samimi olarak yazdım ..dallamanın biri yanlış yorumlayıp
    Can sıkmaz diyede temenni ediyorum

3. evi satar o zaman gider dolar alır mesela..
    kimsenin varlığına evine göz dikilmez..kimsenin yatak odasına girip yastık altı yoklanmaz..ayıp bu
     Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Simsek e yeni en temiz vergi yolu
    2 üzeri evi olanlara %200 katlamalı vergi
    Ev fiyatları hızla çakılır kiralar ve enflasyon düşer

Haydi simsek Bi tane doğru iş yap
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4. sen faiz sebep enf.sonuç dedin mi demedin mi..haaa o zaman halka kızmayacan

5.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Şu gayrimenkul lobisini bir patlatsalar ekonomik kriz bitecek zaten , ama yok çok korkuyolar bu lobiden , boş evlere vergi getirmekten bile acizler , ev sahibi kiracı orani %55 e %45 oldu, yakında eşitlenir.Ev almak yatırım aracı olmayacak bu kadar basit.
     Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    evi satar o zaman gider dolar alır mesela..
    kimsenin varlığına evine göz dikilmez..kimsenin yatak odasına girip yastık altı yoklanmaz..ayıp bu
    Simsek sinyali verdi gibi satın diye anladım
    Ev alıp satmak oyun yeri değil

%200 u %300 yapmalı
    Barınma sorunu ticaret alanı olmaz

6. dayı ona bakarsan eğitim de ticaret alanı değil..ama her veliyi soyduruyorlar..
    vatandaşın evine dükkanına arsasına tarlasına değer biçemezsin..bu yetki sahip kimse ondadır..devletştirirsin o zaman hak devlete geçer..istediğini yap..

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    aynı şeyleri yazacam tabii..çünkü hırsız aynı hareketlerle çalacam diyor..
    Hırsızların olduğu yerde hırsızları mı eleştiriyorsun. Hırsızdan büyük hırsız vardır. Unutma. Buradakiler de çalmaya gelmiş adamlar Piyasada herkes kazanabilir mi ? Kazanamaz. Ben kaybedecem ki sen kazanacaksın yada tam tersi. Neymiş TA imiş şuymuş buymuş hepsi kılıf bunların. Benim short pozisyonların (mesela poz da falan değilim de ) karı kimden geliyor. MB para mı basıp ödüyor bana. Yoo long girenlerin ceplerine el atıyorum.
    Bak ben eregl 2.5 dolarda iken kaçın dedim topiğinde. Herkes üzerime çullandı. Neden. Yatırımcı oldukları için falan mı. Yoo soymaya gelmişlerdi 5 dolara allayıp pullanıp daha büyük bir enayiye okuturuz hayallerinde idiler. Okuturuz derken okutuldular haberleri yoktu oysa. Bu işler böyle. O yüzden boşuna yazıyorsun. Haaa algıcı/sinyalci falan isen o başka. O zaman devam kral. Meydan senin

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    dayı ona bakarsan eğitim de ticaret alanı değil..ama her veliyi soyduruyorlar..
    Akp nin olduğu heryer soygun burayı da soyuyor bofa ile
    Ama barınma sorunu çok büyük sorun
    Son yıllarda evlenme ve çocuk doğum hızlarını şiddetli dususunun en büyük sebebi
    Barınma kira sorunu hızlıca çözülmeli
    Tek çözümü de çok yüksek vergidir

Sayfa 854/1005 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •