is bank iuv ile tera sanirim tmm de fena
bakalim biraz daha izleyelim hele
Originally Posted by cihangirkonya
Dzm nin bugünkü hareketiyle son 1aylik dolar bazlı getirisi sadece%0,22 ye dönüstu . Bu da eurobond benzeri risk içermeyen risksiz fonları das ın %0,27 olan getirisinin de altı. Koca fonu yeyip bitirdiler
Bende dort gundur BNC var hafta sonu getiri de iyi gorunuyor mkk dan gelen bilgiye gore ama yarin sabah kontrol etcem tabi
Originally Posted by Maacit
geçen yıl ben teknoloji fonu aldığımda aynı döngü ve aynı kazığı yedim
ekranın başında sanki biri var .mk, girene/çıkana bakıyor gibi
boşta elektrik-su-genel giderler için tl tutuyorsam BGP ..
başka PPF var/yok bilmiyorum
Selamlar herkese, sn. Regal Ahu tarzı istikrarlı bir borçlanma araçları fonu mu yoksa tbt tarzı yüksek oranda devlet tahvili içeren fon mu? Seri faiz indirimleri devam ederse tbt ihya eder diye düşünüyorum, ahu ise ppf üstü istikrarlı getiriyor gibi bu ara
AHU tipi fonları sevmiim.
[RPT] [YOT] [TBT] [DBB] [AK2] [GUV] [TZT] [HST] [OBI] [GTF] [ FIT] [RBF] [APT] [IDN] [GAK]
Bu fonların içinden AHU laşan olursa. onları eliyorum.
KAP ta her ay SERPME atıyorum. burası devamlı değişiyor. https://youtu.be/5Tc9hgg7fj0?si=eJzPO9-zoJCRFlxV
Youtube da fon ile ilgili yayin yapanlarin kullandigi bir kac site var aslinda
bazilari uyelik filan istiyor ama aklimda kalmadigi icin yazamadim siz inceleyebilirsiniz
Originally Posted by hissedar
Merhaba. Birkaç siteye baktım ama bulamadım. Fonların günlük % olarak değişimlerini gösteren bir site var mı? Yani fon fiyatları veya aylık/yıllık değişimleri değil de, tam olarak hangi tarihte % kaç artmış veya azalmış gibi?
Ben cesit cesit usd eur fon kullaniyorum gunluk takip ediyorum sizde az oranlar ile deneyip size en uygunu bulabilirsiniz biz tavsiye etsek ve negatif getiri olursa uzmek istemeyiz
Originally Posted by cihangirkonya
Cds alerjisi olmayan döviz fonlarından yok mu tavsiyesi olan dolar için
Yer İmleri