Sayfa 248/268 İlkİlk ... 148198238246247248249250258 ... SonSon
Arama sonucu : 2140 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1. İyi haftalar,
    Hafta sonu baktığım bir inceleme yazısının bağlantısını yazayım. GLYHO ile ilgili oldukça kapsamlı bir yazı olmuş. @SarBerkan adlı kullanıcının yazısı oldukça detaylı:

https://x.com/SarBerkan/status/1878399109075198224
    sağlıcakla kalın

2. Şeker var, un var, su var; helva yok.

Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Şeker var, un var, su var; helva yok.
    patron kendi kendine helva olmasını bekliyor, ona sorsan evren zar atışı misali tesadüfi oluşmuştur... inançsız olunca insan böyle oluyor demek ki...

4. Selamlar.. Ara ara görüşlerimi ve beklentilerimi eğer varsa tabii ki küçük yatırımcılarla paylaşıyorum/paylaşmak istiyorum. İsterseniz bunları madde madde yazayım.
    1- Bir çok kez yaşadım ve gördüm, Gün içi başlangıcında Glyho ve iştiraklerine yön veren güç, endekse de yön vermekte veya adını siz koyun endeksin nereye gideceğini çok iyi biliyor. ve %100 eminim ki çok güzel tradden para kazanıyor.
    2-Çok uzun zamandır tüm basın yayın organlarında şirket ile ilgili olumlu olumsuz paylaşımlarla hisse hakim güç tarafından bilinçli olarak baskılanıyor. Bunu şahsen benim gibi küçük yatırımcı küçük hisse alımlarında fiyat ve miktar anlamında görebilmektedir.
    3- Sayın KM için basın yayın organlarında çok şeyler konuşuluyor ki bu paylaşımların çoğu doğru.
    4- Kendi adıma daha önce hisselerimin çok büyük bir bölümünü sattığımı başka yatırım araçlarında değerlendirdiğimi söylemiştim. şimdi küçük küçük lotlarla alabildiğim kadar hisse toplayıp onları sandığın içerisine koyup hedef fiyatıma gelinceye kadar bekleyeceğim. Artık nasipte ne varsa o gerçekleşecek.
    5-Sayın KM'nın yaşattıklarından dolayı kendisine hiç bir zaman hakkım helal etmeyeceğim. Zararımın en büyük nedeni basın yayın organlarında verdiği sözleri yerine getirmemesi veya zamanında getirmemesidir.
    6- En son paylaşımımda zan altında bırakılmıştım. Oysa ben o paylaşımım da sayın KM 'nın şirket ile ilgili beklentilerini paylaşmıştım ki hisse o günden bu güne yaklaşık %50 para kazandırdı. Ben bunun bana kasıtlı yapıldığına inanmıyorum ama bir kişiyi zan altında bırakmak hiç kimseye en başta insana yakışmaz. Saygılarımla...

5. Bu cansızlıkla bu hacimsizlikle buna iyi çakarlar da ne zaman?
    Bölünmesi onaylanınca mı?

6.  Alıntı Originally Posted by FİLOZOF16- Yazıyı Oku
    Bu cansızlıkla bu hacimsizlikle buna iyi çakarlar da ne zaman?
    Sayın filozof-16 bu şekilde yorum yapmak özellikle benim gibi küçük yatırımcıları yanlış hareket etmeye sevkedebilir ki ben dahil yaptığımız yorumlara dikkat etmeye özen göstermeliyiz. Bugün hisse fiyatındaki yaşananları daha önce de gördük yine göreceğiz. Anlayacağınız ne ilki ne son olacak.
    Bir kaç cümlede şirket tarafından alınan bedelsiz kararı hakkında etmek istiyorum. Bence 25 senedir yaşadıklarım kişiliğimle hiç alakası olmasa da sayın KM hakkında bana bayağı fikir vermekte.. Sayın KM için her bir glyho hissesi değerli ve bunu açıkça görüyoruz. O zaman %200 bedelsiz kararı almak yatırımcının elindeki hisse sayısını 2 kat artıracağından kendi planları için uygun olmayacağını, planı her neyse bunu uzatacağını düşünüyorum. kendi görüşümdür ki ileride bedelsiz kararı iptal olursa hiç şaşırmam ki sayın Km eğer tanıyorsam doğru bir karar almış olur.((
    Sayın KM siz çok önceleri bir telekonferansta tathtada olan her harketten bilginiz olduğunu söylemiştiniz. Koskoca Glyho tahtasında yaşananlar sizin gibi bir vizyonu olan patrona, Glyho gibi bir misyonu olan şirketin tahtasında yapılanlar hem size hem şirketinize yakışmıyor. İstanbul portföy ve sayın BB üzerinden küçük yatırımcı/yatırımcıya yapılan baskılar, hiç adil değil. Eğer bunlar sizin kontrolünüz dışında ise(pek ihtimal vermiyorum)bunları engellemeniz gerekirdi ki size yakışanın bu olacağına inanıyorum. Ama gelinen bu noktada, hergün tahtanızda bu yaşananları sizin ve hakim gücün ne kadar çaresiz kaldiğına şahit oluyorum.
    Hayatta hiç bir şeyden ders almıyoruz ki şu en son yaşananlar zengini fakiri ayırmadan herşeyin yakınımızda olduğunun en büyük kanıtı. Tabii ki anlayabilene...

7.  Alıntı Originally Posted by FİLOZOF16- Yazıyı Oku
    Bu cansızlıkla bu hacimsizlikle buna iyi çakarlar da ne zaman?
    @FİLOZOF16 hc, dediğiniz gibi oldu. Dün hacimsizlikte iyi çaktılar. Umarım devam etmezler. Eylül ayından beri aynı bantta gelip dönüyor.

8.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Merhaba, bir süredir bu bölüme yazan olmamış. Sayın beşiktAŞK' ta bir süredir foruma giriş yapmamış.

Önümüzdeki dönem yada yıl için görüşlerinizi beklerim.

Herkese iyi yıllar bereketli kazançlar dilerim.
    Valla dostlar bir suredir Amerika dayım. Hatta önceki gun nassau daydım. Liman full calısıyor aynı anda 5 gemi girdik. İşler bu tarafta iyi ama tahta borsayla beraber sallanıyor. Grand cacios adasından herkese selam hayatı fazla kasmayın. Ben şimdi plaja kaçarrrr byeee.
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

Sayfa 248/268 İlkİlk ... 148198238246247248249250258 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •