Sayfa 105/1006 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 833 - 840 arası.

Konu: Viop LXII

1. Ters indikatör Mert abiye güvenip hisseye atladık kucaklaştık. Şimdilik durum berabere kaleci kaçarsa bende kaçar. kucak dansı sevmiyor incitici oluyor

bi denede QNB 'ye çakayımda gidem

''de artık 80 telesindende ASELSAN'ı sana yedirirler... gözlersin ''

bilgisayar grafikerleri tarafından hazırlanmadıysa... şöyle bişiyler var

https://www.facebook.com/reel/959714692744664

3. dağıtım bittiğinde .
    xbank dikkat edin
    14500 altı kapanışlarda adaya veda edenler olur.
    graflar öyle diyor.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

long denemesi yabacam elim gitmiyor tübe tübe.

boyuna corttan kazanınca . long açmak sanki otobanda ters şeride geçmek gibi hissettiriyo yüz elleyinen giderken.

150 de karşıdan gelse..

kaç yabar.. 300

ve mhp iktidar..

5. Ustad vadeli tarafinda bankalarmi var ?
    Sanayilerde pozisyon yoktur sanirim ?
     Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    cümleten kolay gelsin ..vadeli portfoy bende halen bullish.. yalnız kabak tadı verdi + stres yönetimide zorluyor beni .vadeli portfoy kaldıracı düşürdüm ve yine vadeli taraf pozisyonları için tolere edebileceğim bir stop tanımladım .. ytd ..gerisi kısmet ..cümleten bol şans ..
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

6. hep bu EMLAK patron yüzünden.. değişik bir başlık açtı ondan oldu.. . tüm finans dünyasında bir milat olabilir bu başlık
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bak bugunde elimi açtım yine dua ettim Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın , benim para ile işim yok çok şükür durumum iyi aradığım sağlık huzur , yalnız hepimiz bu topraklarda bu toplumla yaşıyoruz dışarısı öyle değil zor dönemler , insanların psikolojis bozuk selektör yaptın, arabayı önüme kırdın diye insanlar birbirini vuruyor birbirini bıçaklıyor , boşanmalar aile geçinemediği için artmış, hırsızlık artmış,fuhuş artmış şimdi içinizden bazıları banane diyor abi öyle olmuyor o hayat var ya sizi birde bulma ihtimali oluyor zor durumda insanları sokakta görüyorsun üzülüyorsun sağlık yönünden zaman içinde sana dönüşü oluyor, hırsızlık artmış bir gün o zor durumda olan çalmak zorunda bırakılan kişi seninde karşına çıkabilir , evladının karşısına çıkabilir belki ölümün onun elinden olur belki üzerinde emanet varsa sen sıkar onun öldürürsün kendini koruyacam derken bu ekonomik durum bir bütün olarak değerlendirmeli hele bu dönem hiç bir ekonomik krizdeki fiyatlamalara benzemiyor benim gördüğüm.
    çok haklısınız Hocam,
    maalesef 1980 yılından itibaren yaygınlaşmaya başlayan ceberrut devlet söylemi, ayrıca ölçüsüz "liberalleşme" ile kutsanan bireysellik vs derken toplumsal menfaatlerini, sosyal haklarını savunmaktan aciz bir tüketim toplumuna dönüştürdüler ülkemizi..

ne demişti rahmetli, türkiye'yi küçük ABD yapacağız..

şimdi ABD gibi dünyanın kaynaklarını sömüren bir süper güç için yukarıdaki reçete çalışır ama bizim geldiğimiz nokta ortada maalesef...dışarıda, sürekli ucuz mal kovalayan (tabii şanslı olanları) zombivari bir kalabalıktan başka birşey göremiyorum ben. bunun sonuçları da belirttiğiniz gibi toplumsal ve ahlaki çöküşe doğru gidiyor..

Diyanete milyarlarca lira bütçe vermekle çözülmüyor bu işler...
    ytd..

8.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Ustad vadeli tarafinda bankalarmi var ?
    Sanayilerde pozisyon yoktur sanirim ?
    banka ağırlıktaydı ama bugün azaltmak durumunda kaldım abi .... sanayide var .. ytd .. kısmet ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Sayfa 105/1006 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •