Ters indikatör Mert abiye güvenip hisseye atladık kucaklaştık. Şimdilik durum berabere kaleci kaçarsa bende kaçar. kucak dansı sevmiyor incitici oluyor
Ters indikatör Mert abiye güvenip hisseye atladık kucaklaştık. Şimdilik durum berabere kaleci kaçarsa bende kaçar. kucak dansı sevmiyor incitici oluyor
bi denede QNB 'ye çakayımda gidem
''de artık 80 telesindende ASELSAN'ı sana yedirirler... gözlersin ''
bilgisayar grafikerleri tarafından hazırlanmadıysa... şöyle bişiyler var
https://www.facebook.com/reel/959714692744664
long denemesi yabacam elim gitmiyor tübe tübe.
boyuna corttan kazanınca . long açmak sanki otobanda ters şeride geçmek gibi hissettiriyo yüz elleyinen giderken.
150 de karşıdan gelse..
kaç yabar.. 300
ve mhp iktidar..
![]()
hep bu EMLAK patron yüzünden.. değişik bir başlık açtı ondan oldu.. . tüm finans dünyasında bir milat olabilir bu başlık![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
çok haklısınız Hocam,
maalesef 1980 yılından itibaren yaygınlaşmaya başlayan ceberrut devlet söylemi, ayrıca ölçüsüz "liberalleşme" ile kutsanan bireysellik vs derken toplumsal menfaatlerini, sosyal haklarını savunmaktan aciz bir tüketim toplumuna dönüştürdüler ülkemizi..
ne demişti rahmetli, türkiye'yi küçük ABD yapacağız..
şimdi ABD gibi dünyanın kaynaklarını sömüren bir süper güç için yukarıdaki reçete çalışır ama bizim geldiğimiz nokta ortada maalesef...dışarıda, sürekli ucuz mal kovalayan (tabii şanslı olanları) zombivari bir kalabalıktan başka birşey göremiyorum ben. bunun sonuçları da belirttiğiniz gibi toplumsal ve ahlaki çöküşe doğru gidiyor..
Diyanete milyarlarca lira bütçe vermekle çözülmüyor bu işler...
ytd..
Yer İmleri