Biden : Hamas ile İsrail ateşkeste anlaştı
Biden : İsrail Gazze şeridinden çekilecek
Biden : İlk aşamada İsrailli esirler serbest kalacak , askeri operasyonlar durdurulacak , Gazze’li aileler geri dönecek
Biden : Hamas ile İsrail ateşkeste anlaştı
Biden : İsrail Gazze şeridinden çekilecek
Biden : İlk aşamada İsrailli esirler serbest kalacak , askeri operasyonlar durdurulacak , Gazze’li aileler geri dönecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İstanbul Valiliği, son 48 saatte 66 alkol zehirlenmesi vakası yaşandığını, bunlardan 23'ünün hayatını kaybettiğini açıkladı. 1 Ocak'tan bu yana kaçak alkol nedeniyle toplam 34 can kaybı yaşandı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
VİOP +0.75 AÇILIŞ,9700 inekledi kaldı,9999 yapar tekrar,yine vuran vurur ineceği yer 97000.
Yabancı yatırımcı olsa dükkan sizin ama yok,
O zaman Jöleli BOFA verelim, o da omlet yapmayı ve biraz da saçlarına sürmeyi seviyor.![]()
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Borsa 9800 üstüne attı,ama yazdığım gibi geri gelecek gibi,zaten alan aldı satan sattı.
Günaydınlar
Yer İmleri