Sayfa 63/347 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon
Arama sonucu : 2773 madde; 497 - 504 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt reisim hünkârım bunu okuduğu zaman direk SOCARa gider. Muhtemelen SOCARimi da yakar gelir. Petoş yüzünden reisim hünkârımin kulağına bile duymuyor
    Endekis yine 10bine dayandı, bu kaçıncı gidiş geliş sayamadım. Endekis yükselirken yükselmedi Ayasofya abi endekis düşerken en önden koşar bu sümsük
    Hamdım Piştim Yandım

2. Sümsük diyince utandı heralde, ne var ne yok almaya başladı
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by orhanozzz Yazıyı Oku
    Uzun bir aradan sonra kısmi de olsa yeniden PETKİM deyim. Ya buralardan ya da az ihtimalde olsa 17.10-17.50 aralıgından anlamlı bir tepki beklerim.
    Her ne kadar beklemesem de bana gore daha az olan ihtimal gerceklesti. Fena da olmadı İlave alımlarla tum portfoyum PETKİM olarak sekillenmis oldu. İlk hedefim 0.75-0.77 USD aralıgı.

4. İlk özelleştiğinde almıştım 5 liradan 1.25 liraya düşünce satmıştım. Paraya ihtiyaçta yoktu cahillik, satmayıp sandığa atsaydım şimdi trilyonerdim.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Oran 5.71 den 5.75 e yükselten okullu paşa, hakiki tosun paşa benim demiş.. bana da demiş ki sen olsan olsan forumun hammalı olursun demiş.. ytd
    5.77 olmuş oran alım yapıyorsa bildirim niye yok?
    Bakalım Jackallik var mı asıl konu o! Ytd

Ben tabi kap a göre yazıyorum. Şirket kartına göre değil. Ytd

7. viob daki çıtak ile görüntülü görüştüm sürekli dalga geçiyordum hayal kırıklığına uğradım adam itü lü mühendis. yazdıklarını okuyunca kıpır kıpır biri ama görüntü farklı yarın bozkurtla da görüşürsem aynı hayal kırıklığına uğrarmıyım diyorum adam dansöz gibi yazıyor ama görüntü çok farklı olabilir.

Hakiki tosun paşa kim? Renk ver artık.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 63/347 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •