Sayfa 92/1001 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 729 - 736 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Reha abi senin yaş benden büyük sen hiç köpeğin köpeği ısırdığını gördün mü. Gerçi rahmetli Ecevit tek başına iktidara gelse belki Tansuya Mesuta Demirel'e Özal'a hesap sorabilirdi. Benim gördüğüm hiç sol tek başına iktidar olmadı iki ya da üç kez koalisyon ile ortak oldu. Ben Kılıçtaroğlunun SGK genel müdürü olduğu dönemde Konya'yı biliyorum benim için hiç de iyi intiba bırakmadı buna rağmen oy verdim ona. O hastanede benden yaşça büyük sonra fetoden atılanlar bile o dönemde SGK Hastanesi'ne girdi.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sen herkes senin gibi düşünüp CHP ye oy versin diyorsun.
    Asla demiyorum. Bana ne CHP'den ve onun vekillerinden.

Ben sadece en güçlü muhalefet partisi hangisi ise ona oy verip, bunları gönderelim diyorum.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi bizim milletvekillerinin tek anlaştığı milletvekillerine verilen ballı haklar kıyaklar maaşlar. Bu konuda kesinlikle kavga etmezler. Bizde Avrupa da milletvekilinn emeklilik sosyal ne hakkı varsa onu verelim kabul ederlerse. 2 yılda emeklilik dünyanın hangi ülkesinde. Bunu kaldıracağım diyen olur mu hiç. Adamların sağlığından tut her şeyi ülkeye dert.
    2 Yılda emeklilik diye bir şey yok bu yanlış biliniyor, neyse emeklilik şartı o uygulanıyor milletvekili emekli maaşı için 2 yıl şartı var.

Efendim ben 18 yaşında milletvekili oldum 2 sene mebusluk yaptım, emekli oldum diye bir olay yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ülkeyi Cumhurbaşkanı yönetiyor bakanları herşeyi o belirliyor onun için RTE karşısında kim varsa ona veririm. Hiç bir partiye aidiyetim yok. Bu sana son cevabım yarın dan itibaren sen beni bende seni engelleyeyim.
    Sen herkes senin gibi düşünüp CHP ye oy versin diyorsun. Diyelim ki anketler de deva yrp yada saadet önde sen ona verirmisin. Bizim ülkede tam demokrasi hukuk olmadı için ben hiç bir şeyin tam olarak değişeceğini beklemiyorum. Emmi dayı hısım akraba her zaman ilk seçenek olur.

Bu ülkeyi cumhurbaşkanı yönetmiyor.....

Dünyanın hiç bir ülkesini cumhurbaşkanları yönetmiyor....

Dünyayı ve bu ülkeyi....organize çeteler yönetiyor....!!!!!!!!!!!!!

Şövalyeler....para ve avukatları.....!!!!!!!!!!!!!!!

Dünyayı ve türkiyeyi.....kötüler....vahşiler....gaddarlar yönetiyor....

Gördüklerimiz....fügüran...

Pektabii az buçuk nemalanıyorlar....!!!!!........?????????.......

Bu herif inanılmazı başararak, milletvekili emeklisi olamayacak.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Türk olarak...savaşçı ve yenilmezis...

Acı gerçek...bu ülke biz TÜRKLERİN değil...

Tek tesellim....TÜRKÜM...

NE MUTLU TÜRK'ÜM diyene....!!!!!!!!!

7. Bu topraklar ortadoğu...

HAİNLER....diyarı....

Bu topraklarda üretim olmaz...

Fakat ...çok iyi hain üretir....!!!!!!!!

8. Ne mutlu ki....bu ülkede...üç beş ....vatansever şövalye var....!!!!!!!!!!!

Sayfa 92/1001 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •