Sayfa 211/216 İlkİlk ... 111161201209210211212213 ... SonSon
Arama sonucu : 1721 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: Egyo - EGS GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ

1. bu şirket yine mi hortlamış, kuruluşunu da bilirim, batışını da. İzmir EGS yatırım da hesabım vardı, benim hiçbir zararım yok ama batan çok arkadaşım oldu..yazık ettiler elbirliği ile..En büyük zarar Sanko Abdülkadır Konukoğlu'nun sanırım. En büyük pay sahibi ortak oydu, yazık oldu..Birileri de çökemedi sanırım, öylecene duru o çukur Basmane'de..

2.  Alıntı Originally Posted by emin Yazıyı Oku
    bu şirket yine mi hortlamış, kuruluşunu da bilirim, batışını da. İzmir EGS yatırım da hesabım vardı, benim hiçbir zararım yok ama batan çok arkadaşım oldu..yazık ettiler elbirliği ile..En büyük zarar Sanko Abdülkadır Konukoğlu'nun sanırım. En büyük pay sahibi ortak oydu, yazık oldu..Birileri de çökemedi sanırım, öylecene duru o çukur Basmane'de..
    Üstad yanlış biliyorsun Sanko son dakika salvo yaptı diye biliyorum KESİN lütfen iyi araştırın
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by paslı çivi Yazıyı Oku
    Üstad yanlış biliyorsun Sanko son dakika salvo yaptı diye biliyorum KESİN lütfen iyi araştırın
    Sanko halka arz ettiginde 16,5 den patron alın dedi iyi seviyelere gideceğiz dedi O zaman hikaye oldu... El elin eşeğin türkü çalarak ararmış
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. aman abi neyse ne.. o zamanlar çok toy bir borsa sevdalısıydım.. hakkaten ne olacak ortakların durumu, hissedarların durumu yıllardır.. Ama şimdi daha kötü sanırım halka arz olup borsaya geldiği gün taban, ertesi günü yine taban ve akabinde düşmeye devam eden şirket gördük AKFIS gibi..
    ve
    Zamanında ARAT Tektsili borsada batıran binlerce yatırımcının parasını buharlaştıran, utanmadan BJK başkanı olan bir yüzsüz Hasan Arat gördük, bu batan paralar için hiçbir çabası olmadı.
    ve
    Güya müslüman (Müslüman, dilinden ve elinden Müslümanların emin olduğu zararı olmayan kişidir). Ihlas grub ihlas finansı batıtdı çok arkadaşımın parası battı velhasılı niceleri..
    Valla bu dünyada çalana, dağdan devesini aşırabilene işini bilene! hesap yok. Amma ahiret varsa inanıyoruz var.
    Yaşasın zalimler için cehennem!

5.  Alıntı Originally Posted by emin Yazıyı Oku
    aman abi neyse ne.. o zamanlar çok toy bir borsa sevdalısıydım.. hakkaten ne olacak ortakların durumu, hissedarların durumu yıllardır.. Ama şimdi daha kötü sanırım halka arz olup borsaya geldiği gün taban, ertesi günü yine taban ve akabinde düşmeye devam eden şirket gördük AKFIS gibi..
    ve
    Zamanında ARAT Tektsili borsada batıran binlerce yatırımcının parasını buharlaştıran, utanmadan BJK başkanı olan bir yüzsüz Hasan Arat gördük, bu batan paralar için hiçbir çabası olmadı.
    ve
    Güya müslüman (Müslüman, dilinden ve elinden Müslümanların emin olduğu zararı olmayan kişidir). Ihlas grub ihlas finansı batıtdı çok arkadaşımın parası battı velhasılı niceleri..
    Valla bu dünyada çalana, dağdan devesini aşırabilene işini bilene! hesap yok. Amma ahiret varsa inanıyoruz var.
    Yaşasın zalimler için cehennem!
    Çok haklısınız bende o zaman çok toydum 2000 lot egeen alsaydim şimdi nasip diyelim nefsimizi terbiye etti... Esas Kemal abinin kızının açıklaması nasıl olacak bakalım; cemil tugay konuştu, meslek odaları konuştu TMSF bir şekilde açıklama yaptı Kemal abinin kızı hep sessiz kaldı bu saatten sonra da biz ondan bir açıklama bekliyoruz...

6. emin kardeş çok teşekkürler renk kattın, bu katkıyı diğer dostlardan da bekleriz.

Bu başlığı şu anda 22 kişi okumaktadır. (2 üye ve 20 ziyaretçi)

paslı çivi, emin

7. Douche üstad hoşgeldiniz

8. Paslı çivi arkadaşımıza kesinlikle katılıyorum konuşması gereken bir Kemal Bey'in kızı kaldı gerçi en başta konusması gerekirdi ama sonda konuşmasıda kabulümüz!

Sayfa 211/216 İlkİlk ... 111161201209210211212213 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •