Sayfa 534/634 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584 ... SonSon
Arama sonucu : 5072 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Froto malını Ford Europe ya satıyor. Ford motor a hiç satış yok bildiğim kadarıyla. Yani Amerika ya giden mal hiç yok. Avrupa birliği Ford Europa ya vergi uygularmı. Sanmam , zaten o yüzden adı Ford Europe diye düşünüyorum
    Sn alanzo çok ayrıntı düşünüyorsunuz.
    Yanlış anlamayın emin olun yatırımcı ilişkileri bile bu kadar ayrıntıyı bilemez cevaplayamaz.
    Abd ye bir vesileyle gittiğimde e transitin bazı ürünlerinde made in turkey görmüştüm soracaktım şirkete vazgeçtim.Parça ihracatı yapılıyor mu diye?
    Büyük ortaklıklarda büyük yatırımlarda şaiya olarak gezen haber ve söylentilerin ayaklarının yere basmadığını düşünüyorum.
    Payımı tutarım temettümü alırım abi ben şahsen.
    Ama bistte oyuncu az ve para yok sanırım.
    Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by LayLow Yazıyı Oku
    Trump’ın Avrupa’yı da sıkıştırması çok problem. Kanada gibi Avrupa da rest çekerse Ford Avrupa’da sıkıntıya girer. Efes’in Rusya olayına döneriz.

Adam sallaya sallaya geziyor başkanlığa geldiğinden beri…
    Ordusu olmayan Avrupa Abd ye rest çekemez.
    Didişirler ama evliliğe devam ederler.
    Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Ordusu olmayan Avrupa Abd ye rest çekemez.
    Didişirler ama evliliğe devam ederler.
    Ytd
    İş orduluk değil, tamamen ticari savaş

4. Trump ingiltere ile olan isi cozeriz demisti,ama teee bedelsiz haberinde mali kitleyen pala tam firsatini buldu 1500 hedefleriyle mal pazarlayan hedef portfoyler ortada yok buyursunlar 2x potansiyelli froto doldursunlar portfoye hani kimsenin poz aldigi yok fon raporlarinda

5.  Alıntı Originally Posted by ayabakan Yazıyı Oku
    Gazetecinin söylediği nedir. Hangi gazeteci , link varsa okumak isterim.
    https://x.com/HaberKuresi034/status/1880914065582694476

6. Bu yurtdışına kaçan vatansız fetöcü cevheri midir gevheri midir ne haltsa sürekli böyle palavra iddialarla video çeker, kendini yutupta izlettirir, onbinlerce doları yutuptan cebe indirir.

Akp hükümeti Ford'a nasıl baskı yapabilir ki, adamlar daha yeni Romanya fabrikasını bize verdi. Onlar bizim gibi yanar döner iş yapmazlar, en az 10 yıllık planla iş yaparlar. İkide bir şu nursuz sıfatlının boş beleş iddiaları gündeme geliyor Koçlarla ilgili, mutlaka kendisinin de bir yakını üzerinden hisseleri vardır kesin. Hisse sat, yalan iftira haber pompala, hisse düşünce alttan topla.

7. Güzel hikaye yazmış ama yemezler. Zira Akp'nin verdiği en büyük teşviklerden biri Ford Otosan içindir. Herşeyi geçtim Ford avrupa Romanya fabrikasını verdi. Böyle ılık fetöcülere itibar etmeyin. Froto'ya yapılan baskı piyasa ile paralel zaten. Bugün de yazmıştık. 17 Şubatta bilanço muhtemelen geçen senenin %40-50 altında gelecek ve bu durum fiyatlanıyor işte. YTD.
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Bu yurtdışına kaçan vatansız fetöcü cevheri midir gevheri midir ne haltsa sürekli böyle palavra iddialarla video çeker, kendini yutupta izlettirir, onbinlerce doları yutuptan cebe indirir.

Akp hükümeti Ford'a nasıl baskı yapabilir ki, adamlar daha yeni Romanya fabrikasını bize verdi. Onlar bizim gibi yanar döner iş yapmazlar, en az 10 yıllık planla iş yaparlar. İkide bir şu nursuz sıfatlının boş beleş iddiaları gündeme geliyor Koçlarla ilgili, mutlaka kendisinin de bir yakını üzerinden hisseleri vardır kesin. Hisse sat, yalan iftira haber pompala, hisse düşünce alttan topla.
    Son zamanlarda Koç ile hükümet arasının iyi olmadığı çok aşikar.

Tofaş ve Divan Talya’da(Antalya’da geçen sene 150milyon dolardan fazla para harcanıp, açılışa 3 ay kala inşaatı mühürlediler) durum ortada. Ford’da da bilmediğimiz bir sıkıntısı var. Bizim bildiğimiz tek şey, hisse fiyatının verilerden bağımsız tepetaklak olması.

Sayfa 534/634 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •