Senin TRob tan ben ümitliyim. Başlangıçta biraz patinaj çekeceksin tabi, bu doğal. Düzenli aralıklarla optimizasyona git, 2 saatlik volatilite ile betayu da denkleme dahil etmenin bir yolunu bul. AEFES in şu an bulunduğu seviye ile şirketin içinde bulunduğu konjonktür stop uygulanmaz diyor. Ama en önemlisi ben day treyder veya çok kısa vade treyderi değilim, swing treyderiyim. Eğer öyle olsaydım stop şart olurdu. Öte yandan 172 de pozisyon açsaydım stop koyardım. Günlük volatilite %3 olduğuna göre bunun 1.5 - 2 katı yani %5-6 lık bir stop uygun olurdu ki yuvarlak 10 TL yapar. Tabi bu stop kovalayan türden bir stop olurdu. Hisse yukarı gittikçe hisseden çıkış seviyem de yukarı giderdi.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Tebrik ederim Sn.TRENDHOUND; AEFES'te mükemmel bir zamanlama yaptınız. (En azından bugün için)
Dediğiniz gibi sulh olursa bunun EREGL'ye de yansıması olur. Ama iyi mi kötü mü emin değilim.
Ukrayna demir çelik endüstrisi Mariupol'daydı oradaki fabrikalar tahrip oldu ve Rus kontrolüne geçti.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
AEFES in yıl sonu cirosunda RUSYA nın 4. çeyrekteki ciro ve karı konsolidasyona girecek mi?
Bu masada hep eller açık mı oynanıyor
Ben bu el pas diyecem, geç kaldım biraz, hatta kötü bir zamanlamayla biraz fiş bozdurdum bugün![]()
Yer İmleri