Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 876/905 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886 ... SonSon
Arama sonucu : 7236 madde; 7,001 - 7,008 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    gesanın 120 tl den 50 tl ye düştüğü ve her türlü güzel habere bile bir türlü güçlü alış tepkisi veremediği bir ortamda hiç bir aracı kurum olumlu gelişmeleri dile getiremez... x ve telegram gibi sosyal medyada bunları söylemek ise sizin linç edilme sebebiniz...bunları dile getirenleri derhal bebiçin adamı diye lanse edip idam ederler...

faizlerin hala çok yüksek olduğu ortamda patronlar da tahtacılar da birer kurda dönüştü...bu kurtlar kısa vadede yapacakları en küçük prime bile tamah ediyor...eski günlere dönebilmemiz için faizler düşmeli...ilk etapta %20 lere inecek faizler ile piyasa eskisi gibi çoşkulu olabilir...o vakitler gelinceye kadar ne yazık ki kurtlar sofrasında kıçımızı kollamak zorundayız...

gesanı gram altınlarımı bozduğumda ,gram altın 2650 tl idi...astor ise 90 tl idi..bu gün gram altın 3300 ,astor ise 120 tl...gesan ise hala maliyetimde...bu iki parametreye göre %25-30 alternatif zarardayım..buna rağmen umutvar olmaya devam ediyorum...kendim için sabır diyorum..
    Sn. Keko siz yine birçoğumuza göre iyi durumdasınız. Ben gram altın bozup Gesan aldığımda gr altın 1.250 TL Gesan 73 TL idi. Yani zarar çok büyük. Ama Allah daha da büyük! Umarım beklediğimize değer.
    "Boğa piyasaları kötümserlikle doğar, şüphecilikle büyür, iyimserlikle olgunlaşır, coşkuyla ölür”

2. https://www.ukrhaber.com/blog/trumpi...18737792968750

ABD Başkanı’nın Ukrayna Özel Temsilcisi Keith Kellogg, 14-16 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek olan Münih Güvenlik Konferansı’nda savaşı sona erdirme stratejisini sunacak.
    X sayfasında bir mesaj yayınlayan Kellogg “Donald Trump‘ın Ukrayna’daki kanlı ve maliyetli savaşı sona erdirme hedefleri hakkında konuşma fırsatını sabırsızlıkla bekliyorum. Bizimle çalışmaya hazır olan Amerika’nın müttefikleriyle görüşeceğim.†dedi..

Ukrayna makamları, Amerikalı yetkililerin Ukrayna’ya yapacağı ziyaret için belirli tarihler üzerinde anlaşmaya varıyor. Bankova Başkanı Andrey Yermak ile Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Volz, yakın gelecekte Ukrayna ve ABD başkanları arasında kişisel temasların düzenlenmesi gerekliliğini ele aldı. Siyasiler, cephedeki durum, güncel olaylar ve Ukrayna’nın karşı karşıya olduğu zorluklar hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla sürekli iletişim halinde olma konusunda mutabakata vardı.

ABD Başkanı Donald Trump, 3 Şubat Pazartesi günü, Keith Kellogg‘un Ukrayna ve Rusya’ya özel temsilci olarak atanması da dahil olmak üzere çeşitli konularda ABD’ye özel temsilci atanmasını öngören beş başkanlık kararnamesine imza atmıştı.

Rusya’nın, ABD Başkanı Donald Trump ile Rus lider Vladimir Putin arasında gerçekleşmesi planlanan zirve için Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni değerlendirdiği bildirildi.

Rus yetkililer, Trump ile Putin arasında bu yıl içinde gerçekleşmesi muhtemel bir görüşme öncesinde yapılması planlanan telefon görüşmesine yönelik hazırlıklar konusunda ABD ile doğrudan bir temas olduğu yönündeki iddiaları defalarca yalanladı. Ancak isminin açıklanmasını istemeyen Rus kaynaklara göre, üst düzey Rus yetkililer son haftalarda Suudi Arabistan ve BAE’yi ziyaret etti.

ukrhaber.com
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. ukrayna barışı gündem olmaya devam ediyor..gesan barışa hazırlıklar yapıyor...gerekli pozisyonları almak için tetikte bekliyor...bir şeyler olacak gibi...

bu arada ukrayna barışı ile ilgili youtubede de bazı yorumcular bu konuyu yeni yeni gündeme getirmeye başlıyorlar....https://www.youtube.com/watch?v=D8ZhhgPOcE8

bu durumu aylar önce gördük ama piyasanın bozuk olması nedeniyle bu görmenin pek de avantajını göremedik...en çok da buna üzülüyorum...bu ortamda iyi teknikçi ,iyi takasçı veya iyi temelci olmak çok da fark yaratmıyor...ortam üçkağıtçıların ortamı ne yazık ki...gram altınlarımı keşke biraz daha bekletseydim...hatta hiç satmasaydım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    gesanın 120 tl den 50 tl ye düştüğü ve her türlü güzel habere bile bir türlü güçlü alış tepkisi veremediği bir ortamda hiç bir aracı kurum olumlu gelişmeleri dile getiremez... x ve telegram gibi sosyal medyada bunları söylemek ise sizin linç edilme sebebiniz...bunları dile getirenleri derhal bebiçin adamı diye lanse edip idam ederler...

faizlerin hala çok yüksek olduğu ortamda patronlar da tahtacılar da birer kurda dönüştü...bu kurtlar kısa vadede yapacakları en küçük prime bile tamah ediyor...eski günlere dönebilmemiz için faizler düşmeli...ilk etapta %20 lere inecek faizler ile piyasa eskisi gibi çoşkulu olabilir...o vakitler gelinceye kadar ne yazık ki kurtlar sofrasında kıçımızı kollamak zorundayız...

gesanı gram altınlarımı bozduğumda ,gram altın 2650 tl idi...astor ise 90 tl idi..bu gün gram altın 3300 ,astor ise 120 tl...gesan ise hala maliyetimde...bu iki parametreye göre %25-30 alternatif zarardayım..buna rağmen umutvar olmaya devam ediyorum...kendim için sabır diyorum..
    Fintables'tan takaslara baktigimda 2024 Agustos'tan beri bireysel yatirimci sayisi 200 bin 'den 160 bine dusmus. Tahta bicilmis zaten.

Su an baski devam ediyor, demekki doymamislar, bir noktada donusu olur, ama ne zaman kim bilir. O zamana kadar, gelen kucuk olumsuz haberde asagi basacaklardir.

Yukarida yazilanlar kisisel gorusumden ibarettir, yatirimlarinizi kendi kararlariniz isiginda aliniz. Yatirim tavsiyesi degildir.

5. geçmişte kocaeri beklentilerine güvenerek 17 tl den alıp beklemeye başladığımda , ilk iki üç ay hiç bir hareket olmamıştı...bende acaba kaçırdığım veya yanıldığım bir şey mi var diye düşünmeye başlamışken ,kocaer bir hareketlendi ,pir hareketlendi.... bir kaç ayda 70 tl yi gördü...ardından da kurt piyasanın gelmesi ile hızla değer kayıp etmeye başladı...

gesanda da beklentilerine güvenerek aldım ve hala doğru dürüst bir karım yok...acaba yine çok mu erken aldım düşüncesine giriyorum.. piyasa eskisi gibi beklentilere aylar önce tepki vermiyor...yumurta kapıya dayanıp da somut gelişmeler olmaya başladığında piyasa beklentileri fiyatlamaya çalışıyor...bu kurt ortamda açıkçası çoğu fiyatlama çabaları çok az prime tamah edilmesi nedeniyle yarım kalıyor....mesela geçen hafta romanyada alınan 2,5 milyarlık iş kapının hakkı en az iki tavan idi...geçmişte bu haber gelseydi belki bir kaç gün üst üstte tavan yapabilecekti...ama o haberden sonra hisse günü eksi ile kapattı....

demek istediğim ortam çok kötü...böyle bir ortamı son 15 yılda hatırlamıyorum..

6. gesanda her zaman son çeyrek güzel geliyor...önemli beklentilerden birisi de gesanın son çeyreğidir...bir çok sektörün küçüldüğü bir ortamda güzel bir bilanço güzel bir moral sağlayacaktır...ikinci güzel beklentimiz de haziran ayında açılacak olan trafo fabrikamızdır..o fabrika çok güzel ciro ve karlar getirecek...üçüncü güzel beklentimiz ise suriye ve ukraynada alabileceği işlerdir...eğer suriyede bir engel çıkarılmazsa ? çok ciddi bir potansiyel var...ukraynadaki potansiyel ise çok yüksek..yatırımcı ilişkilerinden hüseyin beyin dediğine göre oradaki potansiyel türkiyedeki potansiyelden çok daha fazla olacaktır...ukraynada yerleşik bir firmamız var...piyasayı çok iyi tanıyorlar ki zaten geçen hafta ukraynanın enerji sektörünün önde gelen şirketleri ile bir toplantı ve tanıtım düzenlemişlerdi...ukraynanın ihtiyaçlarını çok iyi biliyorlar ve onlara göre ürünleri çoktan üretmeye başlamışlar...

gesan doğu avrupa ülkelerini çok iyi tanıyor ve istedikleri ürünleri de çok iyi biliyorlar...bu bilgiler çok değerli...sizi rakiplerinizin bir kaç adım önüne taşıyor...

kısacası bu kurt piyasaya rağmen bu güzel beklentiler sayesinde her zaman umutvar olabiliyorum...bakalım nasibimizde neler olacak..sabırla beklemeye devam ediyorum...üç ay geçmesine rağmen hala kayda değer bir karı göremedim... ama çok umutluyum...

7. bu yılda ümitli değilim borsadan
    hisselerde para eriyip gidiyor
    2 hesabım vardı hissede olanlar zararda olmadığı halde
    diğer hesaba göre 1 yılda %50 geride kaldı
    benim gibi parasının %100 ü zararda ve hissede olanların
    eski sermayelerini kazanmaları için *3 yapmaları lazım
    yinede %20 hisse devam uzun vade geri kalan ppf 2025 de.. ytd..

8.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    bu yılda ümitli değilim borsadan
    hisselerde para eriyip gidiyor
    2 hesabım vardı hissede olanlar zararda olmadığı halde
    diğer hesaba göre 1 yılda %50 geride kaldı
    benim gibi parasının %100 ü zararda ve hissede olanların
    eski sermayelerini kazanmaları için *3 yapmaları lazım
    yinede %20 hisse devam uzun vade geri kalan ppf 2025 de.. ytd..
    bazı uzmanlar bu yıl sonunda faizlerin %30 lara ineceğini söylüyor..böyle olursa ?? borsanın iyiye doğru gideceğini düşünüyorum...çünkü ne kadar yüksek faiz , o kadar kötü borsadır...faizlerin düşmesi de borsaya can katacaktır...2024 yılında tüm borsa yatırımcıları bir şok yaşadı...bence yavaş yavaş bu şok atlatılacaktır...ben 2025 yılının 2024 yılından çok daha iyi olacağını düşünüyorum..

Sayfa 876/905 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •