Sayfa 210/709 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon
Arama sonucu : 5667 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Köle pazarında cariye pazarlayan pezeeevenkler gibi cennetteki hurileri pazarlıyorlar.!!!
    Bunların peşinde giden .!!!
    Toplumdan cacık olmaz.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Köle pazarında cariye pazarlayan pezeeevenkler gibi cennetteki hurileri pazarlıyorlar.!!!
    Bunların peşinde giden .!!!
    Toplumdan cacık olmaz.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Belki ben bunlardan sizlerden daha fazla nefret ediyor olamaz mıyım. Müslüman yalan söyleyemez iftira atmaz haram yemez. Bunlar bu tarife ne kadar uyuyor. Müslümanlık değil bunların anlayışı bozuk. Biz ateistlere hakaret vb şeyler söylüyor muyuz. Forum içi konuşuyorum. Bırakın artık bu süslümanları müslüman diye sunmayı.

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Belki ben bunlardan sizlerden daha fazla nefret ediyor olamaz mıyım. Müslüman yalan söyleyemez iftira atmaz haram yemez. Bunlar bu tarife ne kadar uyuyor. Müslümanlık değil bunların anlayışı bozuk. Biz ateistlere hakaret vb şeyler söylüyor muyuz. Forum içi konuşuyorum. Bırakın artık bu süslümanları müslüman diye sunmayı.
    Çözemediğin sorun da bu.

Kimse İslam'a söz etmiyor.

Dinimizi alçakça kullanan pezeevenk sürüsüne bu sözler.

TSK Arşivimizi CIA ajanlarına açan, yargımızı Fetö itine teslim eden pezeevenklere bu sözler.

İslam çok yüksek bir değerler bütünüdür, anlayabilmek için, öncesinde çok köklü bir eğitim, birikim sahibi olmak gerekir.

Iki de bir bu konuyu yazanlara ayar çekiyorsun, yapma..!

4. Şimdi Reha Müdüre, bize İslam'ı anlat desen.

Haşa ben kimim ki diyecektir.

Asıl erdem, dürüstlük, takva budur.

Yapma..!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,372
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Hele cübbeli köpeği,kucağıma kız torunumu almaya korkuyorum demişti sohbetinde,eğerki bunlar Aatamızın zamanında yaşasaydı çoktan kelleleri gitmişti...mübarek sanki cennet huri kaynıyor,sanki oraya gitmişler gibi anlatıyorlar,kuantum desen bana küfür ediyor diye seni polise şikayet ederler,zaten kuantumunda ne olduğunu bilmezlerya çoğu zır cahil ilk okulu zar zor okumuşlar,birde bunların okumuş cahilleri var,örneğin bir profları vardı ülkeye aydın lazım değil cahil lazım demişti güdülmesi kolay olur demişti,fetö tam güdüleme hocasıydı bunların başını çekiyordu,oda ilkokulu dışarıdan bitirmişti,adam bu saydığım okumuşun cahillerini bile kandırmıştı,yakındır yakında öcalan gibi onada güzellemelerde bulunurlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,372
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Çözemediğin sorun da bu.

Kimse İslam'a söz etmiyor.

Dinimizi alçakça kullanan pezeevenk sürüsüne bu sözler.

TSK Arşivimizi CIA ajanlarına açan, yargımızı Fetö itine teslim eden pezeevenklere bu sözler.

İslam çok yüksek bir değerler bütünüdür, anlayabilmek için, öncesinde çok köklü bir eğitim, birikim sahibi olmak gerekir.

Iki de bir bu konuyu yazanlara ayar çekiyorsun, yapma..!
    Önce varaka ve mervana bir göz at derim.çok varda bunlar yeterlidir

7. Ya alıntılamak istemedigim yazıyı lütfen güzelce okuyun. Orada genelleme var.Hatalı örneklerden genelleme yapmayın her müslüman için geçerli değil. Nasıl bir algılama. Onlara ben hedef kitle diyorum. Hedef kitle sonuç için herşeyi mubah sayabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ya alıntılamak istemedigim yazıyı lütfen güzelce okuyun. Orada genelleme var.Hatalı örneklerden genelleme yapmayın her müslüman için geçerli değil. Nasıl bir algılama. Onlara ben hedef kitle diyorum. Hedef kitle sonuç için herşeyi mubah sayabilir.
    Yok böyle bir şey, yanlış algılıyorsun.

Buradaki tüm üyeler bunu biliyor.

Dini hasassiyetin buna sebep oluyor, burada hiç bir üye İslam'a tek laf etmemiştir, etmez.

Sayfa 210/709 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •