Sayfa 385/549 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Daha oncede belirttim, bu sirket bu tesisi isletemez !!
    Hissedarlarına (elinde hisse olanlara) versinler. Bence Sn.Gentleman ile Sn.Amor666 gayet güzel işletir

Gelirler artar da belki bizde kazanırız o zaman.
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    hissedarlarına (elinde hisse olanlara) versinler. Bence sn.gentleman ile sn.amor666 gayet güzel işletir

Gelirler artar da belki bizde kazanırız o zaman.
    valla bizde şuan 680 personel var hepsini birden çıkaramayız ama 15 li 15li alırız otele GENTLEMAN DESTEK ATAAR YURT DIŞINDAN FİYATLAR MAKUL OLACAK TABİ BU FİYATLARA AYLIK 10 BİN LİRA KAZANSAM BİLE O OTELE GİDİPDE O PARALARI VERMEM
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3.  Alıntı Originally Posted by Amor6666 Yazıyı Oku
    MİLLET İHLASTAN ÇIKIP TEKTUYA GELİR DEDİK AMA TEKTUDAN ÇIKIP İHLASA GİDENLKER VAR HERALDE
    mesala ben,3/1 ini ihlaslara kaydırdım,ne olacaksa olacak,artık yola çıktılar silkeleme olsa bile yola devam ederler bence

4. tektekte may ın canı istemiyor,rezil herif sıktıkça sıkıyor ulen bi yol ver,çekil kenera dimi ama,otelden bulamadıklarını borsadan kap git,patronların işi bu değilmi,faaliyetten kazanamadıklarını borsadan buluyorlar,aynı galip ağa gibi,bizde nasiplenelim,yoook nerde

5.  Alıntı Originally Posted by rado Yazıyı Oku
    mesala ben,3/1 ini ihlaslara kaydırdım,ne olacaksa olacak,artık yola çıktılar silkeleme olsa bile yola devam ederler bence
    Hayirli olsun dostum...

6. Tektu bugun kac kapar ??? ??? ???
    Ben 0,88 ve uzerinde diyorum...

7.  Alıntı Originally Posted by Amor6666 Yazıyı Oku
    valla bizde şuan 680 personel var hepsini birden çıkaramayız ama 15 li 15li alırız otele GENTLEMAN DESTEK ATAAR YURT DIŞINDAN FİYATLAR MAKUL OLACAK TABİ BU FİYATLARA AYLIK 10 BİN LİRA KAZANSAM BİLE O OTELE GİDİPDE O PARALARI VERMEM

Tesisi devredecegi haberi cikarsa, hisse 2 lira olur 1 ay icinde....

86 düşecek az kaldı
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 385/549 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •