Sayfa 573/583 İlkİlk ... 73473523563571572573574575 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    bu gün kalabalık gelmişler.. herkesin elinde bir sopa... birilerini kötü dövebilirler.. artık bu longçular mı olur şortçular mı olur.. göreceğiz.. ben demiyorum indikatörler diyor... bana, en son '' abi araya girme sen de sopa yersin'' dediler.. cuma seans sonu kapanışta görüşürüz..
    Sabah kısa stoplu longcuları biraz dövüp pistten aldılar, bu sefer yukarı sürüp shortcu dövecekler gibi.. )

teknikçileri çıldırtmak için ellerinden geleni yapıyorlar... bende kahroluyorum.... son 3 barda Carolini bile dansöz gibi oynattılar.. 2 defa aşağı çapraz attı.. kahveye Çin setti muamelesi yapıyorlar... ben de çok umursuyorum.. yine de her yöne sert hareket yapabilecek potansiyele sahipler.. pembe ve kahve belirleyici olacak..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

yukarıdaki grafikte, yeşilin içinde beyaz var.. roza ile leylak hemen hemen birleşmiş durumda.. uzaktan 2 indikatör gibi görünse de yaklaşık 35 derece açı ile 4 indikatör sana doğru geliyor.. ya öpeceksin yada öpüleceksin.. her ikisinde de seni izliyor olacağım...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

4.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    yukarıdaki grafikte, yeşilin içinde beyaz var.. roza ile leylak hemen hemen birleşmiş durumda.. uzaktan 2 indikatör gibi görünse de yaklaşık 35 derece açı ile 4 indikatör sana doğru geliyor.. ya öpeceksin yada öpüleceksin.. her ikisinde de seni izliyor olacağım...
    Şöyle 1,50 dolar 54,35 seviyelerine gelip sonra küçük bir düzeltme yapacak gibi görünüyor ama bakalım)

1.50yi bıraktım 1.3798 kahvenin yanından bile geçemiyor.. halen 2 turkuazın baskısı altında.. alttaki turkuaz taşıyıcı, üsteki ise al sinyali üretiyor .. üstelik leylak rozadan ayrılmış ve destek olabileceği seviyeyi belirlemiş... olumlu tarafı pembe destek olmuş...
    CRLN (kirli sarı) fes çizmiş... bu, fes dışına çıkma olasılığı aktif tutar.... ama bunu yapmayıp ta, fes başıma fes başıma diye şarkı söylerse vay halimize...

6.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    1.50yi bıraktım 1.3798 kahvenin yanından bile geçemiyor.. halen 2 turkuazın baskısı altında.. alttaki turkuaz taşıyıcı, üsteki ise al sinyali üretiyor .. üstelik leylak rozadan ayrılmış ve destek olabileceği seviyeyi belirlemiş... olumlu tarafı pembe destek olmuş...
    CRLN (kirli sarı) fes çizmiş... bu, fes dışına çıkma olasılığı aktif tutar.... ama bunu yapmayıp ta, fes başıma fes başıma diye şarkı söylerse vay halimize...

Benim dediğim bilançoyu 1,5 usd ile karşılasa hiç fena olmaz)

Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Benim dediğim bilançoyu 1,5 usd ile karşılasa hiç fena olmaz)
    bu beklentiye hiç itirazım olmaz...

ancak son zamanlarda barların, Christmas Adası kırmızı yengeçleri gibi yatay hareketleri bu beklentiyi biraz havada bırakıyor... bir çok senette durum böyle.. en güzel örneği de destekte horon tepen Petkm.. bereket versin Ttkom (Ekgyo) bunu direnç önünde yapıyor.. Endeksin yukarı yönü biraz daha fazla olsa da olası sert bir düzeltmede birinin kasesi çatlar ama değerininki kötü kırılır.. bu yüzden tedbirli olmakta yarar var... kazancın bol ve daim olsun....

8.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    bu beklentiye hiç itirazım olmaz...

ancak son zamanlarda barların, Christmas Adası kırmızı yengeçleri gibi yatay hareketleri bu beklentiyi biraz havada bırakıyor... bir çok senette durum böyle.. en güzel örneği de destekte horon tepen Petkm.. bereket versin Ttkom (Ekgyo) bunu direnç önünde yapıyor.. Endeksin yukarı yönü biraz daha fazla olsa da olası sert bir düzeltmede birinin kasesi çatlar ama değerininki kötü kırılır.. bu yüzden tedbirli olmakta yarar var... kazancın bol ve daim olsun....
    Destekteki yatayı mı dirençteki yatayı tercih edersin dersen, ben dirençteki yatayı tercih ederim. ) Tekniği biraz daha bilanço, hikaye ile harmanladığım da petkim, ttkom yada emlak a göre sınıfta kalır.

Petkimde, Azeriler ile okullu tepişsin dursun son 5 yılda sanırım kamu bankalarını saymazsak en kötü getirili bist 30 hissesi olabilir.

Sayfa 573/583 İlkİlk ... 73473523563571572573574575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •