Sayfa 574/583 İlkİlk ... 74474524564572573574575576 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Petkimde, Azeriler ile okullu tepişsin dursun son 5 yılda sanırım kamu bankalarını saymazsak en kötü getirili bist 30 hissesi olabilir.
    evet çok doğru.. bu düşüncene tümüyle katılıyorum..

üstelik teknik görünümde bu üçlü arasında ttkom pol pozisyonunda petkim de sonuncu...bu bana 2020 Sakhir Grand Prix de
    2 Mercedes pilotu yarışta 1 ve 2 sırada iken , kaza sonucu yarışa sonuncu sıradan tekrar başlayan Force India takımından Sergio Perezin damalı bayrak görerek, birinci olmasını hatırlattı.. şu an,petkimin telekomu geçeceği gibi bir senaryom yok.. hatta petkimin dip arayışı bile bitmemiş olabilir...bence önemli olan kimin ne getireceği...bu nedenle bendeki telekomların bir süre sonra petkim olması da söz konusu olabilir.... yarış bu... damalı bayrağı gören kazanır..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

2.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    evet çok doğru.. bu düşüncene tümüyle katılıyorum..

üstelik teknik görünümde bu üçlü arasında ttkom pol pozisyonunda petkim de sonuncu...bu bana 2020 Sakhir Grand Prix de
    2 Mercedes pilotu yarışta 1 ve 2 sırada iken , kaza sonucu yarışa sonuncu sıradan tekrar başlayan Force India takımından Sergio Perezin damalı bayrak görerek, birinci olmasını hatırlattı.. şu an,petkimin telekomu geçeceği gibi bir senaryom yok.. hatta petkimin dip arayışı bile bitmemiş olabilir...bence önemli olan kimin ne getireceği...bu nedenle bendeki telekomların bir süre sonra petkim olması da söz konusu olabilir.... yarış bu... damalı bayrağı gören kazanır..
    Kesinlikle mantıklı bir strateji.. Zaten petkim pahalı falan da değil oldukça ucuz ancak yıllardır ucuz ve bu ucuzluk daha ne kadar sürer ona büyük para karar verir. Özetle şunu söylim ; 1 yılda 2x gidecek hisseyi mi tercih edersin yoksa 4 yılda 3x gidecek hisseyi dersem çoğunluk sanırım birinci seçeneği tercih eder.

Şu ortamda momentum, beklenti, haber, iyi bilanço nerdeyse oralarda olmak daha mantıklı gibi.

üstadım benim tüm zamanlardaki bekleme rekorum yaklaşık 90 gün... o da çok ender 2-3 senette..

önümüzdeki hafta, trambolin üzerindeki zıplamalara son verme olasılığı biraz daha yüksek.. aşağıdaki 2 indikatör yön belirlenmesi konusunda daha önemle izlenecek

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5. İyi dediğimiz 2 gün yaşamıyor Bazen yukardaki direnci geçememiyorsan, aşağıdan destek alıp güç toplayıp yukarıyı tekrar denemek daha sağlıklı olabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    İyi dediğimiz 2 gün yaşamıyor Bazen yukardaki direnci geçememiyorsan, aşağıdan destek alıp güç toplayıp yukarıyı tekrar denemek daha sağlıklı olabilir.
    Ağacın yapraklarını öyle bir döktü ki hissede orta-uzun vade yatırımcı dışında kimseyi bırakmadı. Bu kadar emek harcadın tahtacı artık yukarı sürmezsen ayıp olur..

8.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    Evet, bilanço geliyor 10 iş günü içinde)

Sayfa 574/583 İlkİlk ... 74474524564572573574575576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •