Sayfa 255/268 ÝlkÝlk ... 155205245253254255256257265 ... SonSon
Arama sonucu : 2140 madde; 2,033 - 2,040 arasý.

Konu: GLYHO- Global Yatýrým Holding

1.  Alýntý Originally Posted by kerrake Yazýyý Oku
    11Şubat 16,99 kapadı. 12 Şubat'ta 6,663 teorik bölünme fiyatı belirlendi.
    16.99 / 3 = 5.663

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

Alýntý Originally Posted by bjg Yazýyý Oku
    16.99 / 3 = 5.663

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
    Mýzrak çuvala sýðmýyor artýk. Zaten iyi olan Ocak 2024 ziyaretçi sayýlarýnýn yeni alýnan limanlar ve kapasite artýrým yatýrýmlarý biten limanlarla birlikte oldukça üzerinde bir rakam gelince birileri almaya baþladý. Bakarýz kimin aldýðýna. Normalde dünkü þartlarý çok beðenir ve -4 yapmadan býrakmazdý. Bölünmeye ve lot sayýmýzýn artmasýna raðmen geçen senenin en az hisse baþý 2 katý temettü beklentim mevcut.

3. Çok kýsada..
    Son 2 günde 280 bin lot deutsche alýmý var.

Sn palmet ben malsýz ve çulsuzum.. bulduðu pembe yada rozaya çarpýyor ve kendini Zeynep Casalini sanýyor.. bu hareket lacivert seviyesine kadar güvenli.. kazancýn bol ve daim olsun..

Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5. teþekkür ederim sayýn esozcan
    ''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar

6. Graf.a göre..
    6 lira civarý.
    4.90dan gelen hareketin direnci.

7. Selamlar.. tahta yapýcýya 25 senedir sorduðum ama bir türlü cevap alamadýðým.bu oyunu bu kadar ksusursuz oynamanýn altýnda yatan gerçek neden nedir? Bu forum sitesi aracýlýðýyla tekrar soruyorum. Bu arada glyho bedelsiz tarihinden itibaren Naturelgaz ile glyho hisse fiyatýnýn birbirine yakýn yada ayný olmasýnýn bir nedeni olabilir mi yada çoðumuzun düþüneceði bir rastlantýdan ibaret bir þey midir. Gerçi benim hep bir yakýþtýrmalarým olur ama gerçekten baþta bu hisse duayenlerine ve tüm yatýrýmcý arkadaþlara sormak isterim. Sayýn aysha, beþiktaþk, bjg, sommers ve özür dileyerek diðer unutttuklarým..

8. Selamlar.. Baþtan söyleyeyim. Ben ne bir siyaset bilimciyim, ne bir ekonomisitim(iktisat mezunuyum, ayný zamanda mühendisim)ne stratejist'im ne de teknikçiyim. Aklým kestiði kadar; hiç bir yatýrýmcýyý etki altýna almadan bir kaç þey yazmak istiyorum. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki ülkemiz ve dünyamýzda son yaþanan geliþmeler bazý þeyleri çok deðiþtirdi. Haliyle bunlar bizim borsa baþta olmak üzere tüm borsalarý olumlu yada olumsuz etkileyecektir. Kendi adýma dikkatli olmakta fayda olacaðýný düþünüyorum. Tabii burada baþta sayýn MK'nin, diðer ortaklarýn ve tahta yapýcýnýn izleyeceði yol daha belirleyici ver önemli olacaktýr.
    Þahsen benim açýmdan en önemli olan Glyho ve iþtiraklerinde yaþanmasý muhtemel geliþmeler ki bu geliþmelere yön verecek yukarýda belirttiðim gibi sayýn MK'dýr. Þahsen ben sayýn MK'dan bu zamana kadar korumadýðý eski yatýrýmcýsýný korumakla baþlamasý gerektiðini bunu daha önce þirketin aldýðý hisse geri alým kararý ile de bilerek gerçekleþtirmediðini hatýrlatmak isterim. Glyho ve iþtiraklerinde Sayýn KM'dan dileðim; artýk ülkemizde ve dünyamýzda yaþanan yaþanmasý muhtemel olumsuzluklarý yatýrýmcý aleyhine kullanmamasýdýr. Kendi açýmdan sayýn beþiktaþk'ýn benim gibi eski yatýrýmcýlar için hisse birim maliyet hesabý yaptýðý, þahsen benimde hemen hemen mutabýk olduðum bir maliyeti burada bizlerle paylaþmýþtý. Artýk lafý fazla çok uzatmadan sayýn MK biz yatýrýmcýlar için bir yol çizmesini, yani hisseyi hakketiði fiyatlara getirmesini(temennim budur) yada ayný oyuna devam ettiði günleri bekleyeceðiz. göreceðiz de Tercih sayýn MK'nin... Saygýlarýmla...

Sayfa 255/268 ÝlkÝlk ... 155205245253254255256257265 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •