Sayfa 306/314 İlkİlk ... 206256296304305306307308 ... SonSon
Arama sonucu : 2511 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: DARDL Dardanel Önentaş Gıda San.

1. Bedelli sermaye artırımına karşı idim ama şirketin bilançosunu incelediğimde bunun elzem olduğunu anladım.

şirket %50-70 aralığında borç almak zorunda kalıyor. faiz ve borçlanma giderleri de bilançonun sağlıklı yapısını bozuyor

bedelliden gelecek para ile çoğunlukla nakit borçlar ödenecek faiz yükü azalıp bilanço iyileşecek
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

2. net kar haricinde güzel bir bilanço geldi.

brüt kar, esas faaliyet karı , satışlar filan güzel...

bir tekj finansman giderlerinin yüksekliği nedeniyle zarar yazdı.

Bedelliden gelecek para ile finanmans giderleri azaltılır ise gerçek potansiyelini bulacaktuır diye düşünüyorum
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

3. Çok zalim bir speği var, neden zalim, çünkü spek kendisi. Bedelli sermaye açıklayarak son vurucu hakkını kullandı, artık kimse kalmamıştır. 6 liranın üzerinde kapanışlarda kısa sürede 16 liraya gitmesi muhtemeldir. Fakat bu bedelli nerede ne zaman gelir kestirmek zor. Bence bedelli sermaye olacak, bunu yabancıya senet satmış gibi gösterip, kendisi dışarıda aldı ve parayı kendisi gönderdi. Dışarıya kaçırdığı para ile kendi senedini almış oldu. 2 sene bu hisseye emek vermek lazım, spek Hasan Meşe gibi bir ****** olsa yaklaşmam ama spek sahibi. Kendi malını değerleyecek. 20.03.2025-20.03.2027 bakalım bu iki sene neler olacak.

4.  Alıntı Originally Posted by higgsbosson Yazıyı Oku

Sent from my iPhone using Tapatalk
    sayfa 252. tarih 16.12.2020 bu burada dursun. sonra konuşacağız. o zaman dayine sermaye artırım işi vardı.

5.  Alıntı Originally Posted by higgsbosson Yazıyı Oku

sayfa 273, 15.04.2021 henüz bölünmemiş hali ile.

6.  Alıntı Originally Posted by higgsbosson Yazıyı Oku

sayfa 279. 11.05.2021 40 lira tepe, 24 liraya gelmiş ve henüz bedelsiz bölünmemiş.

7.  Alıntı Originally Posted by higgsbosson Yazıyı Oku

sayfa 287, 06.08.2021, hisse 40 liradan 14 liray ageldi ve halen bedelsiz bölünmedi.

8.  Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku

Benim patron kriterimden sınıfta kalan bir şirket. Bu grafik istikrarsız ve manipülatif bir organizasyonu işaret ediyor. İnşallah düzelir ve yatırımcılarına kazanç sağlar.
    sayfa 289 ...19.08.2021... buralarda bölünmüş, yani bedelsiz öncesi 40 liraya gidip 15 liraya gerilemiş. grafiğe göre tepe 6 lira 2 küsür liraya kadar gerilemiş.

Sayfa 306/314 İlkİlk ... 206256296304305306307308 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •