Sayfa 452/499 İlkİlk ... 352402442450451452453454462 ... SonSon
Arama sonucu : 3989 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

doğalgaza kol gibi zam gelmiş elektriğe asgari ücrete nakliyeye..sen satışının büyük çoğunluğunu yabancı para ile yapmışsın dolar kıpırdamamış.

yani ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki hesap ortada şişenin en büyük gideri enerji hangi kalemde takip ediliyor ?adamlar giderleri azaltsın nasıl azaltsın?ev fırını mı bu kek pişince kapansın?

2.  Alıntı Originally Posted by beski Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,
    Şirketin satış gelirleri düşmüş,
    Karlılık düşmüş,
    Fakat buna rağmen giderleri aynı oranda düşmemiş?
    Bu şirket iyi yönetilmiyor deyince de buna itiraz mı ediyorsunuz?
    Bunun nesine itiraz ediyorsunuz?

Al-sat tut değildir
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Geçenlerde bir arkadaşın maaşına zam gelmiş normal zam herkese yapilandan.
    Dedim begenmedin mı? Nasıl begeneyim dedi.
    Giderlerime o kadar zam geldi ki, gelenler karsilamiyor dedi.
    Olur mu öyle şey dedim. Giderleri nasıl sabit tutamazsın?
    var mı tutabilen dedi.
    Ben gülmeyem klip atmayamda ne yapem. Klip atınca kiziyorlar sonra bana. Kızmayın.. beni olduğum gibi kabul edin..
    Giderlerini sabit tutabilen varsa şu ortamda ve hele azaltabilen gözlerinden öperim.. ( zorunlu giderlerden kastım, elektrik, doğalgaz, kira, okul, servis, akaryakıt, telefon, ulaşım, gıda, tuvalete gitmek.. nefes hariç o şimdilik bedeve vs vs)
    Hayde donatesss. Ytd
    Beski hc geçen seneki giderlerinizi bu sene dusurebildiniz mı? Var mı onun bir yolu yöntemi. Mesela personel çalışıyor ustunude za

3. Zam yapılmış hani orada çalışanlar da var ya o bakımdan. Onlarda eve ekmek götürüyor. Giderleri düşürmek için, satışlar düşmüş kar azalmissa!
    Personel cikartsalar olur mu? Ya da elektriği gazı kesseler, zamsız kullansalar, kamyona tıra lojistige zamsız indirimli akbille tasisalar olur mu?
    Şu giderleri hele bana bir anlatın benim kafa hiç basmadı neye anlam yükleniyor? Ytd

4. Böyle yazınca nasıl bir anlam çıkıyor ! Şirketi savunuyormusun deniliyor..
    Hiç alakası yok yaklaşık 2 yıla yakındır sürünmeye geçtiğimizi peyderpeyi yazdım, sektörün durumundan, soda külüne aylık mutat paylaştım.
    Şirketi savunmuyorum sadece bazı hususlarda akıl tutulması diyelim.. ytd

5. Bu zamanda kredi çekip ev alabilen var mı? Veya şöyle dublex Bodrum'da yazlik?
    Herifler bu zamanda cinerin hisselerini aldılar, ABD Wyoming de soda külü arazisi aldılar. Bir zahmet alsınlar diyende olur şimdi!

Almayabilirlerdi değil mi? Eğer kötü yonetilseydi o paraya başka türlü oturamazlar miydi? Veya diğer aklımızi alacak yatırımlara ne gerek vardı ki!
    Almasalardi bir itiraz eden olur muydu?
    Şaka bu ya!! Mahsus mu yapıyorsunuz..

Bakın size birşey diyecem bu zamana kadar hiç tavsiye etmedim ama paylaştığım klibi izleyin biraz neşe olur. Gülmekten ölücem klibini? Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    https://youtu.be/v2SThpN-V6U
    Gülmekten ölücem klibi gelsin o zaman.. ytd
    Aha klip bu.. Ankara havasında.. ytd

7. İki moza arasına dilek tutayım.

8. Bazı şeyleri basitce ve çocuk dilinde yazıyorum. Benzetmeler, betimlemeler..

Kizmayim diyorum, eskiden çok sinirlenirdim.
    Biraz sinirlerimi oksamayi öğrenmeye çalışıyorum. Öğrenmenin yaşı yok, okursak, araştırırsan tabi..
    Kusturmeyin insanları, kusturmeyin bilgeleri.. ytd

Sayfa 452/499 İlkİlk ... 352402442450451452453454462 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •