Sayfa 455/475 İlkİlk ... 355405445453454455456457465 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

https://www.turkinfo.nl/cin-de-tuken...yebilir/38769/

Bağnazlık ve cahillik en büyük düşman!.
    Bin yıldır yedi bitirdi bizi..
    Bakın, eğer haber doğruysa; Çin 60 bin yıl ülkenin enerji ihtiyacını karşılayabilecek toryum rezervleri tespit etmiş.

2. https://www.chemanalyst.com/NewsAndD...lds-firm-34825
    2025 Şubat son haftası soda külünde son durum makalesini paylaşayım. İlk çeyrek için son bir ay kaldı. Görünüşe göre ıkıntılı geçmeye devam Avrupa tarafını bilmemekle birlikte. Ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    https://www.chemanalyst.com/NewsAndD...lds-firm-34825
    2025 Şubat son haftası soda külünde son durum makalesini paylaşayım. İlk çeyrek için son bir ay kaldı. Görünüşe göre ıkıntılı geçmeye devam Avrupa tarafını bilmemekle birlikte. Ytd
    Yakınz amanda düzelmesi imkansız..en az 6 ayı daha var... Az az toplamaya devam.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. Eskiden hissesini tuttuğum şişecam soda hey gidi hey..
    Birkaç sayfa göz attım.
    Rakamlar beklentilerden ziyade başka bir resme bakalım.
    Şişe yöneticilerinden birini göndermek istese bunu kim yapar?
    Bunu yapacak olanı göndermek istese onun kararını kim verir?
    Demem o ki!
    Pandemi sonrası sahibi patron olmayan şirketler tüm dünyada sıkıntı çekmeye başladı gelecek anlamında.
    Şişede iş bankasında patron kim?

Bir gün İş Bankası nı esaslı bir patron ailesine satarlarsa oturur incelerim yoksa dönüp bakmam.

Gelelim piyasaca fikrime her hisseyi zamanı geldi mi kaldırırlar.Şişenin zamanı gelmemiştir.
    Arkadaşın biri yönetim eleştirilerin e eleştiri getirmiş.
    Hisseyi topla ya da bağımsız yönetim kurulu üyesi ol vs gibi.
    Yaşar Usta mısın sen?Para babası kimi dinlemiş ki yatırımcıyı dinlesin.
    Hisse geri alımı yapması bile saçmalık şirketin.
    Şirket hantal.
    Bu şirket Çin ile rekabet eder globalde işi de yatay büyüme ile arttırır diye düşünüyorsanız gelecek vaad ediyor.Yoksa işi zor şirketin.
    Ytd
    Bence….

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Halkevi hc ben senin söylediklerini 2 yıla yakındır söylüyorum. Şuana dair değil. Hatta kızan bile olmuştu bana. Sürünüyoruz ve epey bir süre surunecegiz bir çok kez söylediğim için.
    Aslında şuanda da yazılarım geçmişe bir sitemle aktarimlar ve geçmişten bu yana beyin jimnastiği yapmak adına. Yanlış anlamış olabilirsiniz.

Sabancı kısmını kiyaslaminiz büyük hata olur. Neden? 5 dolarlar dan pandemide 70 cente düşmüş sahol ve muhtemeldir ki o düşüşün canagini tamamlıyor tipki bankalarda olduğu gibi örnek Akbank. Yani sahol dustugunde fiyatlar şişe ile bir dönem cakismistir ve akıllarda bir zamanlar aynı fiyatta kalmıştır. Ama gecmistem bu güne grafiğe bakınca hiçte öyle olmadığı aşikardır.
    Aslında bir çeşit bu yazılar benim için dejavudur. Daha önce de peyderpeyi yazdım..
    İşin özü ve kisaca tonajlari gecmisle kiyaslamak daha doğru olacaktır.. ytd
    Bankalar yine Serenay Sarıkaya nin sözleriyle yine ben yine ben yine ben dedi..
    sahol de akgozlu den hallice..
    Ytd

6. https://www.youtube.com/shorts/A2VrR...?feature=share
    Neydi o yine ben Serenay dan.. ytd

7.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Yakınz amanda düzelmesi imkansız..en az 6 ayı daha var... Az az toplamaya devam.
    6 ay var mı bilemem takip ediyorum aylık. Soda külünün kullanım alanındaki faaliyetleri yaklaşık belli toparlanması o kadar sürmez diye düşünüyorum sanayi açısından bakınca.
    AmaSepet her daim önemliydi ve öylede olacak. Ytd

8. Doldurup boşaltıyorlar, Parayı koyacakları yere koyuyorlar. suradan buradan çıktıkları paralarla. Çünkü ortalıkta para yok.
    Surahiden önce bardaklara, oradan tekrar aynı surahiye. Bankaların küçük düzeltmelerinde dik duranlarla alıyorlar, yine bardaklara ve sonra tekrar aynı surahiye.. kanımca.Ytd

Sayfa 455/475 İlkİlk ... 355405445453454455456457465 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •