Sayfa 567/660 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617 ... SonSon
Arama sonucu : 5275 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. froto da son 3 senede , dolar bazında yaklaşık bu fiyatlardan 20 milyon lot kadar yabancı satışı oldu. bu adamlar, işler düzelirse bu lotları geri alacaklarını hesap ediyorlar. ama sattıkları fiyattan (dolar) geri almak için kalan lotları ve içerdeki haber alma mekanizmaları ile hisse fiyatını baskılıyorlar

2.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Koç laron holding dahil hangi iştiraklerinin yatırımcı ilişkileri iyi son yıllarda.
    Son 2 yıldır sistematik biçimde yatırımcı ilişkileri vasatlaştı Koçlarda.
    Sebep ne bilmiyorum.
    Ceo da değişmeli onu söyleyeyim.
    Hakan Bulgurlu yu ceo yapmalılar.
    Ytd
    Bende koç holding i iyi bir şirket zannederdim. Ama hem içerde çalıştığımda , hemde rahmetliden sonra başa gelenleri gördükten sonra 180 derece görüşüm değişti. Bulgurlu çok hata yaptı. Arçelik iyi durumda değil

3. 4 Aydır aralıksız düşüyor. 1.100 liradan 890 liraya 210 lira yapar (Son 4 ayı söylüyorum)
    %25 içerde + %5 faizden 4 ayda %20 de içerde. toplamda %45 yapar sermayenin yarısını eritti.
    Vereceği 14 lira temettüyü alsın da neyse....

4. sattım kurtuldum. bugün son kalanları verdim. s.... böyle aşkın ızdırabını. böyle hisse görülmemiştir

5.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    sattım kurtuldum. bugün son kalanları verdim. s.... böyle aşkın ızdırabını. böyle hisse görülmemiştir
    Son 2.5 3 senenin dolar bazlı en dip fiyatından sattın. Seni de tebrik ediyorum kardeşim. Yazık.
    Madem satacaktın neden bekledin 35 36 dolarda. (hemde 2 kere gösterdiler ve 2. sinde bariz negatif uyumsuzlukda vardı) Madem bekleyebiliyorsun şimdi en dip fiyatlardan neden komplesini!! sattın. Bari yarısını satsa idin falan. Yarısı ile olmadı başka hissede pozisyon alabilirdin başka bişiler yapardın en kötü gözüne batmaz idi.
    Hisse de bir sorun yok. Her hisse dalgalanma yaşar zaman içinde. Keşke , 400 den 1200 e giderken tek söz etmeyenlerin 1100 1200 lerde birden bire ve aniden toplayıcı-biriktici rolüne soyunmalarından uyansa idin. Ki şahsen uyarımıda yaptım idi. Burada eregl 2022 2023 vari bir köpürtme hareketi başladı bazı palavracı tiplere dikkat!! diye yazdık çizdik zamanında.

Borsada çok çok büyük bir çöküş olmadığı sürece bence dolar bazlı güzel fiyatlarda. 24-21 dolar arası ELİNDE HİÇ HİSSE olmayan lar için bir kısım (yüzde 25 30) alım yapılabilecek yerler diye düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    sattım kurtuldum. bugün son kalanları verdim. s.... böyle aşkın ızdırabını. böyle hisse görülmemiştir
    iyi yapmışsın geçmiş olsun.
    ne demiş halil buhur : giden hisse gitmeye düşen hisse düşmeye devam edebilir.
    bir cacık olmayacağı bugünkü yükselişe ayak uyduramamasından bile belli.
    tamam bundan sonra tl bazlı pek düşmeyebilir ama bir sene sonra tl bazlı aynı yerde olma ihtimali yüksek.
    hamallığa gerek yok

7.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Son 2.5 3 senenin dolar bazlı en dip fiyatından sattın. Seni de tebrik ediyorum kardeşim. Yazık.
    Madem satacaktın neden bekledin 35 36 dolarda. (hemde 2 kere gösterdiler ve 2. sinde bariz negatif uyumsuzlukda vardı) Madem bekleyebiliyorsun şimdi en dip fiyatlardan neden komplesini!! sattın. Bari yarısını satsa idin falan. Yarısı ile olmadı başka hissede pozisyon alabilirdin başka bişiler yapardın en kötü gözüne batmaz idi.
    Hisse de bir sorun yok. Her hisse dalgalanma yaşar zaman içinde. Keşke , 400 den 1200 e giderken tek söz etmeyenlerin 1100 1200 lerde birden bire ve aniden toplayıcı-biriktici rolüne soyunmalarından uyansa idin. Ki şahsen uyarımıda yaptım idi. Burada eregl 2022 2023 vari bir köpürtme hareketi başladı bazı palavracı tiplere dikkat!! diye yazdık çizdik zamanında.

Borsada çok çok büyük bir çöküş olmadığı sürece bence dolar bazlı güzel fiyatlarda. 24-21 dolar arası ELİNDE HİÇ HİSSE olmayan lar için bir kısım (yüzde 25 30) alım yapılabilecek yerler diye düşünüyorum.
    Biraderim onun için sattim. Bende o sınıra geldiğini gördüm ama hissede ışık görmedim. Ayrıca ekmeği sadece bu hisse vermiyor.
    Ayrıca geçen gün kazara Mert Yılmaz ı dinledim. Koç grubu hisselerininde bariz bir sorun olduğunu , bunların gitmesininden umudu kestiğini söylüyordu. benimde aynı kanaatim var

8.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    iyi yapmışsın geçmiş olsun.
    ne demiş halil buhur : giden hisse gitmeye düşen hisse düşmeye devam edebilir.
    bir cacık olmayacağı bugünkü yükselişe ayak uyduramamasından bile belli.
    tamam bundan sonra tl bazlı pek düşmeyebilir ama bir sene sonra tl bazlı aynı yerde olma ihtimali yüksek.
    hamallığa gerek yok
    Newton mu aptaldı, Froto'da bekleyen bizler mi? Belki de cisme F kuvveti uygulayan biri ya da birileri cismin gitmesini şimdilik engelliyorlardır.

https://youtube.com/shorts/ak8f2LMdo...BJOH4jR1cFRaym

Newton'un 38nci kuralı; gerilen yay, oku daha ileri fırlatır. Bkz. Mete Gazoz.

Sayfa 567/660 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •