devir teknoloji devri...devir yapay zeka devri...matriks kaliteli patronları ile büyümesi ile şu anda 40 tl lik zirvesine göre bulunduğu 21 tl lik fiyatları ile bence çok uygun yerlerde...kendim de bu seviyelerden ciddi miktarda mal aldım...nisbeten yüklü olan diğer hisse pozisyonlarımdan bir miktar zararına da vererek burada pozisyon aldım...gerisi de nasiptir diyorum...
gelen enflasyon verisi bu ay içinde yapılacak merkez bankası faiz toplantısında faiz indirimini gündeme getirdi...beni takip edenler hem avrupa hem amerika hem de türkiyede en geç aralık 2024 yılında faiz indirimlerinin geleceğini söylemiştim..bu öngörüm doğrulandı...bu faiz indirim süreçleri devam edecek....
olumlu piyasa yazılım ve teknoloji ayağında matriksi beğendim...enerji alanında gesanı seçtim...gyo alanında ozakgyo yu seçtim...dolayılı yönden gyo sektörü ile yakından alakalı çok ucuz kalmış yataşı seçtim...gerisi de nasiptir diyorum..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri