Sayfa 13/59 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
Arama sonucu : 470 madde; 97 - 104 arası.

Konu: PNSUT - Pınar Süt

1. Ben bu bilançonun hakkının 23 dolar centler olduğunu düşünüyorum....
    Oraya gelirse/gelinceye kadar yeni bilanço gelir o zaman gene bakarım duruma...
    Borsa da bu değil mi?;Ayılarla boğaların savaşı....

Herşey gönlünüzce olsun...

(D.Not:Bende bu hisse yok)

Saygılar/Başarılar....

Bakıyorum herkes ağzından bal damlayan Sn.Acemşah ı övüyor,bari bende kendi kendimi öveyim....
    Yukarıda ki gönderim 31/10/2024 tarihli....(post no;7795)
    4 ay gecikmeli de olsa tutturduk...
    Hisse bugün 23 dolar centi gördü....
    Burası güçlü destek noktası debdi debdi,yok debmedi 16 dolar centler potada....
    Olmaz olmaz demeyin her şey mümkün bu pc borsamızda....

16 dolar cent olup olmayacağını
    1)Bist 100 endesinin durumu
    2)Şirketin temeline dair gidişatı
    3)Şirkete dair haberler belirleyecektir....

Saygılar/Başarılar.....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2. Acemşah ı sahneye alalım iddiaları cevaben (:

3. Brüt Kar Marjları....
    Nedenlerini daha önce tartışmıştık....
    İlgilenenler bir zahmet eski başlığı bir karıştırıversin....

Görünen köy/tablo kılavuz istemez....

Saygılar/Başarılar....

4. Satış Tonajları
    Şirket ilk defa 4Ç. satış tonajlarını açıklamamayı tercih etti....
    Nedir bu gizliliğin sebebi....?
    4ç de 3ç e göre daha fazla tonaj ürün satmış gibi görünüyor ancak 0 (yazıyla sıfır) brüt kar marjı ile satmış....
    Eminönü meydanında bedava süt dağıtıyorum de bak bakalım satış tonajların nasıl artıyor....
    Hem de Ramazan da sevaba girmiş olursun....

Saygılar/Başarılar....

5. Gönlüm el vermedi,siz gidip eski başlığı karıştırmaszsınız ben çok kısa özet geçeyim
    Pınar Süt ün kar marjlarının düşmesinin ama buna rağmen satış tonajlarını arttıramamasının bana göre başlıca 4 nedeni

1)Üç harfli marketler
    2)Üç harfli marketlerdeki yağsız ama ucuz sütler
    3)Orta direğin alım gücünün yamulması
    4)Tali bir neden olsa da boykot;Ben hala boykot ediyor evime sokmuyorum pınar ürünlerini....

Saygılar/Başarılar.....

6. Sn. Tengri han yaptığınız çalışmalar ve emeklerinize sonsuz teşekkür ediyorum kalın sağlıcakla

7. Sayın arkadaşlar

Uzadıya atomu parçalamaya gerek yok.
    Futbol gibi borsada basit bir oyundur. Al ver... bu kadar!

Pınar süt 2024 yılını hisse başına 5.4 lira zarar açıklama başarısını göstermiştir! Bu hisse fiyatında bu zararı herkes kolay kolay yapamaz açıklayamaz, bir büyüklük azamet lazım.

İşte Ben bugün hisse başına 5.4 TL zarar açıklayan Pınar Süt şirketinin gelecek yıl hisse başına 10 TL kar açıklama ihtimalini görüyorum ve bunu büyük fırsat olarak, büyük servetlere açılan bir kapı olarak görüyorum ve Pınar süt paylarımı bu fırsattan istifade artırıyorum.

Tabi Kimseyi inandırmak gibi zorla zengin yapmak gibi bir vizyon ve misyonumuz yok. İsteyen satar... isteyen alır,
    isteyen satar..

şimdi borsanın en iyi bilançosuna sahip Tınaztepe oda portföyde var...Her şey kar rakamı değildir.
    BOL kazançlar diliyorum!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

8.  Alıntı Originally Posted by Strategy Yazıyı Oku
    şirketin arsaları soru işareti

şirkete sorsak cevap vermezler
    Bilançoda, Pıınar Süt bu Arsalar, binalar dağıtım merkezleri vs için 2024 yılında 59 milyon lira kira almış yaşar birleşik pazarlamadan ... İşte dudullu Projesine dair bir görsel ve linki zamanında fiyatlar düşük olduğu için proje yapılmadı. Şimdilerde İstanbulda basit bir daire 300 bin dolardan başlıyor. Dudullu, Merter, Ayazağadaki dev arsalar gayrimenkuller artık şehir içinde kaldı ve bu üçünün ederi aşağı yukarı bence 1 milyar dolar.

Neticede bir şeyler oluyor ve biz alırken millet satıyor, saygı duyuyorum....

https://www.arkiv.com.tr/proje/pinar...t-projesi/2702
    [IMG][/IMG]
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Sayfa 13/59 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •