Sayfa 229/247 İlkİlk ... 129179219227228229230231239 ... SonSon
Arama sonucu : 1971 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: ASTOR - Astor Enerji A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Cuma günü gideceğim

yine de fırsat bulursam uğramak istiyorum
    şimdiden iyi yolculuklar
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

2.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Şirketin küçük ortaklarından olan ve geçen haftalarda bir miktar hisse geri alımı yapan Auron Watson ABD li. Böyle bir girişime sanırım önder olması için ortak olarak alınmış.
     Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Muhtemeldir. ABD li ortak akillica
    Geçen haftaki hisse geri alımına bakılırsa, ABD li küçük ortak astor içindeki payını büyütmek istiyor gibi
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

3.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Cuma günü gideceğim

yine de fırsat bulursam uğramak istiyorum
    sorabilirsen yerli invertör de bu sene sonuna yetişecekmi acaba...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4. Röportajda sayın Doğan net bir

şekilde açıkladı. Baraj, santral.

fabrika, sanayi sitesi vs gibi

Bu kurulan her şey için belli

güçte trafo kurulmak zorunda

Bu yönüyle Astor doğru kulvarda

kosuyor
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    sorabilirsen yerli invertör de bu sene sonuna yetişecekmi acaba...
    Tabiki sorarım
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Bu sefer bilanço için mert çe dövdü... Ama altın çamura batsada altındır... Yarın dayağa devam...
    Spek'in dayağı durdu, şimdi speğe dayak atacak adam lazım

7. Ben bugunde devam eder diyordum erken kesti...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8. Dedem görünmüyor, çalı dibinde bekliyor mu yoksa yüklü bir alım yap bari de şu spek amcamız akıllansın

Sayfa 229/247 İlkİlk ... 129179219227228229230231239 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •